Een Podium voor de Papenberg

een project van Stichting u/d Kunst — Castricum, Nederland
;
Een Podium voor de Papenberg

Geef de Papenberg het podium wat Castricum verdient!

Stichting u/d Kunst
Stichting u/d Kunst
Stichting

St Uit de kunst in Castricum heeft ten doel om een Cultuurfestival in Castricum voor jong en oud te organiseren

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  4 donaties

  Ontzettend bedankt voor uw gift! U wordt als eerste op de hoogte gebracht over het podium, als aandenken krijgt u een mooie foto van het podium tijdens het festival.

 • € 25 of meer
  16 donaties

  Wat een prachtige donatie! dank u wel! Naast de dank van hierboven, Vermelden we uw naam op het scherm op het podium. U wordt uitgenodigd voor de rondleiding tijdens de opbouw.

 • € 50 of meer
  9 donaties

  Wat een mooi bedrag: U ontvangt (grotere) vermelding op het scherm. Daarnaast 1 persoonlijke uitnodiging voor een ontvangst inclusief 2 consumpties tijdens het festival

 • € 100 of meer
  3 donaties

  U bent een superdonateur! Graag zien we u met 2 personen op de speciale ontvangst (2 cons pp) tijdens het festival. met mooi zicht op het podium met uw vermelding.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Wat een fantastische donatie! Al het voorgaande, maar tevens een rondleiding achter de schermen tijdens het festival en uw (bedrijfs)naam in het programmaboekje.

 • € 2.000 of meer
  0 donaties

  We zijn een beetje stil van deze prachtige donatie, de ontvangst is voor u met 10 personen (2cons pp) en we nemen snel contact op over wenselijke vermeldingen van uw (bedrijfs)naam

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017