Hoera!! Jordy van Treijen - De Wraak van Anna is geslaagd!

Dankzij 133 donaties die samen € 3.250 opleverden voor Jordy van Treijen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

De Wraak van Anna

De Wraak van Anna is geen bundel, maar een op zichzelf staand verhaal.

Jordy van Treijen
Jordy van Treijen
Schrijver

Een bourgondische plattelandsjongen met een levendige fantasie, dat ben ik! Ga jij met mij mee op een nieuw avontuur?!

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 15 of meer

  Krijgt u een exemplaar van De Wraak van Anna, inclusief een klein extraatje (button of sticker). Bovendien bent u van harte uitgenodigd voor de boekpresentatie.

 • € 20 of meer

  Krijgt u een gesigneerd exemplaar van De Wraak van Anna met een persoonlijke boodschap, speciaal voor u. Daarnaast krijgt u een klein extraatje (button of sticker) en bent u van harte uitgenodigd voor de boekpresentatie

 • € 50 of meer

  Krijgt u één van de beperkte 'limited edition' uitgaven van De Wraak van Anna. Deze versie heeft een hardcover, dit in tegenstelling tot de normale paperback-editie, en is genummerd en gesigneerd. Daarnaast ontvangt u een leuk extraatje en bent u uitgenodigd voor de boekpresentatie. Let op: Slechts tien exemplaren beschikbaar!

 • € 100 of meer

  Krijgt u één van de beperkte 'limited edition' uitgaven van De Wraak van Anna. Deze versie heeft een hardcover, dit in tegenstelling tot de normale paperback-editie, en is genummerd en gesigneerd. Daarnaast ontvangt u een gesigneerde versie van de paperbackeditie van het boek, meerdere leuke extraatjes (een heuse goodiebag) en bent u uitgenodigd voor de boekpresentatie. Let op: Slechts vier keer beschikbaar!

 • € 250 of meer

  Schrijf ik speciaal voor u een kort verhaal in de stijl van De Wraak van Anna. U bepaalt de naam van het hoofdpersonage en u bepaalt eveneens de afloop: Goed of slecht?! Anna en ik zorgen voor de verdere invulling van het verhaal. Daarnaast krijgt u één van de beperkte 'limited edition' uitgaven van De Wraak van Anna. Deze versie heeft een hardcover, dit in tegenstelling tot de normale paperbackeditie, en is genummerd en gesigneerd. Vanzelfsprekend bent u ook uitgenodigd voor de boekpresentatie. Let op: Deze aanbieding is slechts eenmaal beschikbaar!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023