MARKANT & ROSSINI

een project van Vocaal Ensemble — 's Hertogenbosch, Nederland
;
MARKANT & ROSSINI

Vocaal Ensemble Markant voert op 6 juni a.s.de Petite Messe Solennelle van Rossini uit in de oorspronkelijke versie van 1863.

Vocaal Ensemble
Vocaal Ensemble
Mark

2 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  5 donaties

  U helpt ons dichter bij ons doel te komen.

 • € 25 of meer
  12 donaties

  U bent een gulle gever. In ruil voor uw steun vermelden wij uw naam (indien gewenst) op onze website.

 • € 50 of meer
  12 donaties

  Wij zijn u eeuwig dank verschuldigd. In ruil voor uw steun vermelden wij uw naam (indien gewenst) op onze website en heeft u gratis toegang tot ons concert.

 • € 100 of meer
  5 donaties

  Wij zijn u eeuwig dank verschuldigd. In ruil voor uw steun vermelden wij uw naam (indien gewenst) op onze website en heeft u voor 2 personen gratis toegang tot ons concert. Bovendien reserveren wij voor u de mooiste plaatsen.

 • € 150 of meer
  2 donaties

  Wij zijn u eeuwig dank verschuldigd. In ruil voor uw steun vermelden wij uw naam (indien gewenst) op onze website en nodigen wij u uit als VIP-gast bij onze generale koor-repetitie, inclusief een informatieve maar bovenal inspirerende uitleg over Rossini en de Petite Messe Solennelle. U kunt dan tevens kennismaken met en genieten van de unieke werkwijze van dirigent Bernhard Touwen. Ook bent u met uw partner onze VIP-gast tijdens ons concert. Uiteraard reserveren wij voor u de mooiste plaatsen.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017