Platform Platvorm Magazine

een project van Bas & Anna — Amsterdam, Nederland
;
Platform Platvorm Magazine

Platform Platvorm is een “open call” kunsttijdschrift waarin kunstenaars de touwtjes in eigen handen hebben.

Bas & Anna
Bas & Anna

4 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 • Zijn we je heel erg dankbaar. Je krijgt een eervolle naamsvermelding in het tijdschrift.

 • Zijn we je heel erg dankbaar. Je krijgt een eervolle naamsvermelding in het tijdschrift. Daarbij krijg je een exemplaar van het tijdschrift opgestuurd.

 • Zijn we je heel erg dankbaar. Je krijgt een eervolle naamsvermelding in het tijdschrift. Daarbij krijg je een exemplaar dat is gesigneerd door meerdere kunstenaars uit het tijdschrift opgestuurd in een doeken tasje van Platform Platvorm.

 • Zijn we je heel erg dankbaar. Je krijgt een eervolle naamsvermelding in het tijdschrift. Daarbij krijg je een exemplaar dat is gesigneerd door meerdere kunstenaars uit het tijdschrift in een doeken tasje van Platform Platvorm. Dit alles wordt opgestuurd in een verrassingspakket…

 • Zijn we je heel erg dankbaar. Je krijgt een eervolle naamsvermelding in het tijdschrift. Daarbij krijg je een exemplaar dat is gesigneerd door meerdere kunstenaars uit het tijdschrift opgestuurd in een doeken tasje van Platform Platvorm.Dit alles wordt opgestuurd in een verrassingspakket…En je krijgt een levenslang abonnement!

 • Zijn we je heel erg dankbaar. Je krijgt een eervolle naamsvermelding in het tijdschrift. Daarbij krijg je een exemplaar dat is gesigneerd door meerdere kunstenaars uit het tijdschrift THUIS AFGELEVERD MET CHAMPAGNE EN CONFETTI in een doeken tasje van Platform Platvorm.Je krijgt een levenslang abonnement! En een origineel fotowerk (afmetingen 30x40 cm) van Bas van Wieringen (oplage 1/10) gesigneerd met certificaat van echtheid uit de serie Moments and Situations.

 • Zijn we je heel erg dankbaar. Je krijgt een eervolle naamsvermelding in het tijdschrift. Daarbij krijg je een exemplaar dat is gesigneerd door meerdere kunstenaars uit het tijdschrift THUIS AFGELEVERD MET CHAMPAGNE EN CONFETTI in een doeken tasje van Platform Platvorm.Een levenslang abonnement! En een origineel fotowerk (afmetingen 40x60 cm) van Bas van Wieringen (oplage 1/5) gesigneerd met certificaat van echtheid uit de serie Moments and Situations.

 • Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen.

© 2017