Platform Platvorm Magazine

een project van Bas & Anna — Amsterdam, Nederland
;
Platform Platvorm Magazine

Platform Platvorm is een “open call” kunsttijdschrift waarin kunstenaars de touwtjes in eigen handen hebben.

Bas & Anna
Bas & Anna

4 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  12 donaties

  Zijn we je heel erg dankbaar. Je krijgt een eervolle naamsvermelding in het tijdschrift.

 • € 25 of meer
  32 donaties

  Zijn we je heel erg dankbaar. Je krijgt een eervolle naamsvermelding in het tijdschrift. Daarbij krijg je een exemplaar van het tijdschrift opgestuurd.

 • € 50 of meer
  16 donaties

  Zijn we je heel erg dankbaar. Je krijgt een eervolle naamsvermelding in het tijdschrift. Daarbij krijg je een exemplaar dat is gesigneerd door meerdere kunstenaars uit het tijdschrift opgestuurd in een doeken tasje van Platform Platvorm.

 • € 100 of meer
  4 donaties

  Zijn we je heel erg dankbaar. Je krijgt een eervolle naamsvermelding in het tijdschrift. Daarbij krijg je een exemplaar dat is gesigneerd door meerdere kunstenaars uit het tijdschrift in een doeken tasje van Platform Platvorm. Dit alles wordt opgestuurd in een verrassingspakket…

 • € 250 of meer
  3 donaties

  Zijn we je heel erg dankbaar. Je krijgt een eervolle naamsvermelding in het tijdschrift. Daarbij krijg je een exemplaar dat is gesigneerd door meerdere kunstenaars uit het tijdschrift opgestuurd in een doeken tasje van Platform Platvorm.Dit alles wordt opgestuurd in een verrassingspakket…En je krijgt een levenslang abonnement!

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Zijn we je heel erg dankbaar. Je krijgt een eervolle naamsvermelding in het tijdschrift. Daarbij krijg je een exemplaar dat is gesigneerd door meerdere kunstenaars uit het tijdschrift THUIS AFGELEVERD MET CHAMPAGNE EN CONFETTI in een doeken tasje van Platform Platvorm.Je krijgt een levenslang abonnement! En een origineel fotowerk (afmetingen 30x40 cm) van Bas van Wieringen (oplage 1/10) gesigneerd met certificaat van echtheid uit de serie Moments and Situations.

 • € 1.000 of meer
  1 donatie

  Zijn we je heel erg dankbaar. Je krijgt een eervolle naamsvermelding in het tijdschrift. Daarbij krijg je een exemplaar dat is gesigneerd door meerdere kunstenaars uit het tijdschrift THUIS AFGELEVERD MET CHAMPAGNE EN CONFETTI in een doeken tasje van Platform Platvorm.Een levenslang abonnement! En een origineel fotowerk (afmetingen 40x60 cm) van Bas van Wieringen (oplage 1/5) gesigneerd met certificaat van echtheid uit de serie Moments and Situations.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017