Robin Hood de Musical

een project van HetMusicalCollectief
;
Robin Hood de Musical

‘Ik steel van de rijken en geef aan de armen!’ - Robin Hood

HetMusicalCollectief
HetMusicalCollectief
Stichting

Het Musical Collectief zet de amateurmusical in Den Haag weer op de kaart.

3 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  16 donaties

  Een kleine bijdrage is ook belangrijk en wordt zeer gewaardeerd. Onze eeuwige dank heeft u vast te pakken!

 • € 20 of meer
  9 donaties

  Liefde is niet groot, zo zal blijken in onze voorstelling. Maar met 20 euro zijn wij blij en geven we u graag wat liefde terug. Bij de voorstelling krijgt u een heuse kus van Robin Hood himself (voor de dames) of een kus van Lady Marian (voor de heren).

 • € 30 of meer
  8 donaties

  ontvangt u per mail een prachtige foto van u met alle hoofdrolspelers die we na de voorstelling maken.

 • € 50 of meer
  6 donaties

  Eigenlijk bent u zelf een soort Robin Hood – u geeft immers aan de armen! Kom langs bij onze repetitie en leer vast de liedjes van de musical Robin Hood! En na de voorstelling krijgt u een backstage rondleiding van onze hoofdrolspelers Will en Gwynn.

 • € 100 of meer
  5 donaties

  Kom als VIP naar Robin Hood! Niet alleen gaat u op de foto met onze hoofdrolspelers, ook schenken we u champagne in de pauze. En uiteraard ontvangt u twee vrijkaartjes voor Robin Hood voor de voorstelling van uw keuze.

 • € 200 of meer
  0 donaties

  We nodigen u allereerst uit voor een repetitiebezoek! Dan neemt u gelijk uw twee vrijkaartjes voor Robin Hood voor de voorstelling van uw keuze mee naar huis. In de pauze schenken we u, als VIP, champagne en uiteraard gaat u op de foto met onze hoofdrolspelers. En u krijgt een rekwisiet uit de voorstelling mee naar huis.

 • € 400 of meer
  0 donaties

  Fantastisch! U bent een held en verdient niets minder dan een privé-concert van onze cast bij u thuis (of als dat niet past op een andere plek). Daarnaast ontvangt u twee vrijkaartjes voor Robin Hood voor de voorstelling van uw keuze, met champagne.

 • € 550 of meer
  0 donaties

  Onze Broeder Tuck en zijn kokkin Pol maken in de voorstelling heerlijke gerechten. Dit kan ook bij u thuis! Geniet van een heerlijke maaltijd voor u en uw huisgenoten. En niet te vergeten begeleidt onze cast dit diner met een prachtig privé-concert. Ook ontvangt u vier vrijkaartjes voor Robin Hood voor de voorstelling van uw keuze, waar we u graag een glaasje champagne schenken in de pauze.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017