Hoera!! HetMusicalCollectief - Robin Hood de Musical is geslaagd!

Dankzij 63 donaties die samen € 2.690 opleverden voor HetMusicalCollectief.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Robin Hood de Musical

‘Ik steel van de rijken en geef aan de armen!’ - Robin Hood

HetMusicalCollectief
HetMusicalCollectief
Stichting

Het Musical Collectief zet de amateurmusical in Den Haag weer op de kaart.

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer

  Een kleine bijdrage is ook belangrijk en wordt zeer gewaardeerd. Onze eeuwige dank heeft u vast te pakken!

 • € 20 of meer

  Liefde is niet groot, zo zal blijken in onze voorstelling. Maar met 20 euro zijn wij blij en geven we u graag wat liefde terug. Bij de voorstelling krijgt u een heuse kus van Robin Hood himself (voor de dames) of een kus van Lady Marian (voor de heren).

 • € 30 of meer

  ontvangt u per mail een prachtige foto van u met alle hoofdrolspelers die we na de voorstelling maken.

 • € 50 of meer

  Eigenlijk bent u zelf een soort Robin Hood – u geeft immers aan de armen! Kom langs bij onze repetitie en leer vast de liedjes van de musical Robin Hood! En na de voorstelling krijgt u een backstage rondleiding van onze hoofdrolspelers Will en Gwynn.

 • € 100 of meer

  Kom als VIP naar Robin Hood! Niet alleen gaat u op de foto met onze hoofdrolspelers, ook schenken we u champagne in de pauze. En uiteraard ontvangt u twee vrijkaartjes voor Robin Hood voor de voorstelling van uw keuze.

 • € 200 of meer

  We nodigen u allereerst uit voor een repetitiebezoek! Dan neemt u gelijk uw twee vrijkaartjes voor Robin Hood voor de voorstelling van uw keuze mee naar huis. In de pauze schenken we u, als VIP, champagne en uiteraard gaat u op de foto met onze hoofdrolspelers. En u krijgt een rekwisiet uit de voorstelling mee naar huis.

 • € 400 of meer

  Fantastisch! U bent een held en verdient niets minder dan een privé-concert van onze cast bij u thuis (of als dat niet past op een andere plek). Daarnaast ontvangt u twee vrijkaartjes voor Robin Hood voor de voorstelling van uw keuze, met champagne.

 • € 550 of meer

  Onze Broeder Tuck en zijn kokkin Pol maken in de voorstelling heerlijke gerechten. Dit kan ook bij u thuis! Geniet van een heerlijke maaltijd voor u en uw huisgenoten. En niet te vergeten begeleidt onze cast dit diner met een prachtig privé-concert. Ook ontvangt u vier vrijkaartjes voor Robin Hood voor de voorstelling van uw keuze, waar we u graag een glaasje champagne schenken in de pauze.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023