ON THE ROAD

een project van Eric Winder — Groet, Nederland
;
ON THE ROAD

Om te laten zien dat het ook anders kan, willen wij met onze mobiele galerie door Europa gaan reizen & over dit avontuur een boek schrijven.

Eric Winder
Eric Winder

2 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  1 donatie

  Je bent verzekerd van onze eeuwigdurende dank: weer een paar litertjes benzine en een patatje!

 • € 25 of meer
  6 donaties

  Behalve onze eeuwigdurende dank, ontvang je maandelijks onze reisbrief, waarin we je op de hoogte houden van wat we zoal meemaken, met afbeeldingen van de schilderijen, die Eric heeft gemaakt. Ook sturen we je af en toe een ansichtkaart en krijg je een uitnodiging voor de feestelijke boek-presentatie annex expositie, eind mei 2016 in Bergen!

 • € 50 of meer
  15 donaties

  Behalve dank, reisbrief en ansichtkaarten, ontvang je, vers van de pers, genummerd en gesigneerd, een exemplaar van het boek: Born-again-Hippie, met natuurlijk een uitnodiging voor de expositie en de feestelijke presentatie van het boek!

 • € 75 of meer
  5 donaties

  Je wordt tijdens de boek-presentatie in het zonnetje gezet met extra champagne, je ontvangt bovendien een cadeaubon voor een ontspannende massage van Kathleen en, als je dat wilt, naamsvermelding in het boek!

 • € 150 of meer
  6 donaties

  Nu mag je ook nog eens een schilderijtje uitzoeken t.w.v 250 euro! (Via de website of tijdens de expositie/boekpresentatie)

 • € 250 of meer
  2 donaties

  Je mag een tweede schilderijtje uitzoeken en krijgt een cadeaubon voor 3 massages door Kathleen!

 • € 500 of meer
  2 donaties

  Roept u maar! Je logo op de mobiele galerie? Filmrechten van het boek? Cadeaubon voor 5 massages? Portret? Nog een schilderijtje? Onbeperkt champagne tijdens de opening? Roept u maar, wij staan er open voor!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017