Jazz/Funk album Progressive Pocket

een project van Jeroen, — Maastricht, Nederland
;
Jazz/Funk album Progressive Pocket

Help ons om dit album te realiseren! En verras je vrienden met een live intiem huiskamerconcertje op jouw feest!

Jeroen,
Jeroen,
Juresse en Joos

1 project gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 • Thanks! Je krijgt een gesigneerde CD en wordt vermeld als sponsor op onze website!

 • Dankjewel! Je krijgt van ons: Twee gesigneerde CD’s, 2 kaartjes voor de CD-presentatie en je wordt tevens vermeld als sponsor op onze website!

 • Wow, super! Je krijgt twee gesigneerde CD’s, 4 kaartjes voor de CD-presentatie. Wij zijn professionele muzikanten met ervaring in doceren, we geven je en een saxofoonles, drumles, gitaarles, of komen langs bij een repetitie van je band voor een bandcoach-sessie!(reiskosten vanaf Maastricht niet inbegrepen) Dit kan ook via skype! Ook wordt je vermeld als sponsor op onze website!

 • Held! heel erg bedankt! jij krijgt twee gesigneerde CD’s, 4 kaartjes voor de presentatie en een intiem Latin/Jazz huiskamer-concertje met zangeres Sara Decker, Gitarist Juresse Ndombasi en percussionist Jeroen Truyen! (reiskosten niet inbegrepen, concertduur: 1 uur. concertdatum: na 2 juni) Je wordt ook vermeld als sponsor op onze website en in het album-boekje!

 • Heldendaad! Als hoofdsponsor krijg je 10 CD’s 4 Kaarten voor de CD-presentatie, een intiem Latin/Jazz huiskamer-concertje met zangeres Sara Decker, Gitarist Juresse Ndombasi, saxofonist Joos Vandueren en percussionist Jeroen Truyen! (reiskosten niet inbegrepen, concertduur: 2 uur. concertdatum: na 2 juni) en een vermelding als hoofdsponsor op het album en website! (dit kan ook een bedrijfslogo zijn!)

 • Heldendaad! Als hoofdsponsor krijg je 10 CD’s, 4 Kaarten voor de CD-presentatie en een vermelding als hoofdsponsor op het album! (dit kan ook een bedrijfslogo zijn!) En een volledig concert van de totale band, inclusief zang en met verzoeknummers(!), op jouw evenement! (reiskosten niet inbegrepen, concertduur: 2 uur concertdatum: na 2 juni)

 • Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen.

© 2017