Hoera!! Yvette Zellerer - Ik…jij…wij… is geslaagd!

Dankzij 41 donaties die samen € 2.750 opleverden voor Yvette Zellerer.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Ik…jij…wij…

Ieder kind uniek. 13 kinderen 15 jaar gevolgd in woord en beeld. Een ode aan de eigenheid van ieder mens.

Yvette Zellerer
Yvette Zellerer
Fotografe

Geboeid door contrasten, uiterlijk en innerlijk. Altijd op zoek naar het verhaal achter een gezicht, voorwerp of gebeurtenis.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 25 of meer

  Dank u wel! Dankzij uw bijdrage ben ik een stapje dichterbij de realisatie van het tweede deel van mijn project Ik… jij…wij… U ontvangt een uitnodiging voor de expositie!

 • € 35 of meer

  Hartelijk dank! U ontvangt een uitnodiging voor een meet & greet met uw favoriete leerling van deze klas tijdens de opening van de expositie!

 • € 50 of meer

  Enorm bedankt. U ontvangt een uitnodiging voor de expositie en graag bied ik u één gesigneerde afdruk van uw favoriete foto (formaat 10 x 15 cm) aan uit de serie Ik…jij..wij…

 • € 75 of meer

  Super! U ontvangt een uitnodiging voor de expositie! En u ontvangt één gesigneerde afdruk van uw favoriete foto (formaat 20 x 30 cm) uit de serie Ik…jij..wij…

 • € 100 of meer

  Geweldig! U ontvangt een uitnodiging voor de expositie! U krijgt niet alleen één gesigneerde afdruk van uw favoriete portretfoto (formaat 10 x 15 cm) uit deze serie, maar ook een afdruk van het object en de quotes die bij dit portret horen.

 • € 150 of meer

  Fantastisch! U ontvangt een uitnodiging voor de expositie! En u ontvangt twee gesigneerde portretfoto’s naar keuze (formaat 20 x 30 cm) uit deze serie. Daarnaast kan uw naam geplaatst worden op de donateurslijst.

 • € 250 of meer

  Wauw, enorm bedankt! U ontvangt een uitnodiging voor de expositie en graag bied ik u twee gesigneerde portretfoto’s naar keuze (formaat 20 x 30 cm) uit deze serie aan, plus twee afdrukken van de bijbehorende objecten en quotes. Daarnaast kan uw naam geplaatst worden op de donateurslijst.

 • € 500 of meer

  Megabedankt voor uw gulle donatie! Graag overhandig ik u persoonlijk een gesigneerde afdruk (formaat 10 x 15 cm) van ieder portret uit deze serie en nodig ik u uit voor een meet & greet met de leerlingen uit deze klas tijdens de opening van de expositie. Daarnaast kan uw (bedrijfs)naam of uw logo geplaatst worden op de donateurslijst.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023