Hoera!! Renzo Candido - MAKERS is geslaagd!

Dankzij 42 donaties die samen € 3.205 opleverden voor Renzo Candido.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

MAKERS

Wie zijn nou die Leidse Creatieven?

Renzo Candido
Renzo Candido

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 25 of meer

  Ontvang je één exemplaar van Makers!

 • € 40 of meer

  Ontvang je twee exemplaren van Makers! Je voordeel is dan €10.

 • € 100 of meer

  Ontvang je vijf exemplaren van Makers. Je betaalt er vier en ontvangt één exemplaar gratis.

 • € 250 of meer

  Ontvang je 15 exemplaren van Makers. Je betaalt 10 exemplaren en ontvangt er 5 extra. Wij drukken je logo mee in het boek en je bent medemogelijk Maker. Het meedrukken van je logo maakt dit boek een prachtig relatiegeschenk.

 • € 500 of meer

  Ontvang je 30 exemplaren van Makers. Je betaalt 20 exemplaren en ontvangt er 10 extra. Wij drukken je logo mee in het boek en bieden je een halve pagina advertentieruimte. Deze ruimte kan je vrij invullen met bijvoorbeeld een commerciële tekst. Je wordt zo een medemogelijk Maker. Het meedrukken van je logo en de advertentie maakt dit boek een prachtig relatiegeschenk. Makers zal in een oplage van ongeveer 350 stuks worden gedrukt. Een aantal exemplaren worden verspreid in de stad, dus het boek zal goed gelezen en bekeken worden.

 • € 1.000 of meer

  Ontvang je 60 exemplaren van Makers. Je betaalt 40 exemplaren en ontvangt er 20 extra. Wij drukken je logo mee in het boek en bieden je een hele pagina advertentieruimte. Deze ruimte kan je vrij invullen met bijvoorbeeld een commerciële tekst. Je wordt zo een medemogelijk Maker. Het meedrukken van je logo en de advertentie maakt dit boek een prachtig relatiegeschenk. Makers zal in een oplage van ongeveer 350 stuks worden gedrukt. Een aantal exemplaren worden verspreid in de stad, dus het boek zal goed gelezen en bekeken worden.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023