Nieuw album Organic Three Plus

een project van Milan Kracht — Haarlem, Nederland
;
Nieuw album Organic Three Plus

Help ons bij het realiseren van ons nieuwe album. De bijzondere muziek die we hiervoor geschreven mag niet onbeluisterd blijven.

Milan Kracht
Milan Kracht

5 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 15 of meer
  2 donaties

  Dank voor je bijdrage! Als tegenprestatie ontvang je een het nieuwe album Clustered Injuries als digitale download.

 • € 20 of meer
  13 donaties

  Onze dank is groot! En daar blijft het niet bij! Je ontvangt een gesigneerd exemplaar van de cd Clustered Injuries via de post.

 • € 30 of meer
  4 donaties

  Onze dank dreigt onmetelijk te worden! En daarom ontvang je een exclusief exemplaar van Clustered Injuries als grammofoonplaat. Hiervan laten we een gelimiteerde oplage persen. De plaat wordt gesigneerd en bij je thuis afgeleverd per post.

 • € 50 of meer
  9 donaties

  Nee maar! Je bent een fan! En daarom danken we je dubbel en dwars met een gesigneerde cd én lp. Deze worden per post verzonden.

 • € 100 of meer
  2 donaties

  Hier worden we echt heel blij van! En dat zal je weten ook! Als dank voor je genereuze bijdrage ontvang je het Organic Three Plus Totaalpakket: een gesigneerde cd, een gesigneerde lp en twee van onze favoriete wijnen. Dit alles in feestelijke verpakking bij je afgeleverd.

 • € 500 of meer
  1 donatie

  Je vindt ons wel heel erg leuk! Met jouw bijdrage zijn we weer een flinke stap dichter bij het nieuwe album Clustered Injuries. Als tegenprestatie geeft Kim Weemhoff of Milan Kracht een clinic van een uur op een locatie naar keuze in Nederland. Eventuele zaalhuur is voor jouw rekening.

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  We zijn sprakeloos! Jij wil blijkbaar net zo graag als wij dat het nieuwe album er komt. Als dank voor jouw onmetelijke generositeit bieden we je een privé-concert aan op een locatie naar keuze in Nederland. Eventuele zaalhuur is voor jouw rekening.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017