Hoera!! Power of Passion - Dansvoorstelling Power of Passion is geslaagd!

Dankzij 139 donaties die samen € 7.145 opleverden voor Power of Passion.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Dansvoorstelling Power of Passion

Steun onze inspirerende, energieke, acrobatische, krachtige Afrikaanse dansvoorstelling Power of Passion!

Power of Passion
Power of Passion
Dansproductie

Bewustwording bevorderen over diversiteit en inclusiviteit waarbij we bevolkingsgroepen en culturen met elkaar verbinden d.m.v. dans.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Gezinsticket (hele gezin tot max. 5 personen)

  Krijg met deze donatie een gezinsticket voor maximaal 5 personen en kom met het hele gezin naar de dansvoorstelling Power of Passion! Check onze website www.powerofpassion.dance voor al onze voorstellingsdata! (locatie Wilde Westen doet niet mee met deze actie)

 • € 10 of meer
  Dikke knuffel!

  Kom na de dansvoorstelling een dikke knuffel halen!

 • € 20 of meer
  Bedank video

  Een energieke video die jou doet stralen ter dank voor jouw steun aan ons!

 • € 30 of meer
  Meet & Greet + Foto met de cast!

  Na de dansvoorstelling krijg jij een Meet & Greet met ons waarin je de dansers en muzikant kan ontmoeten en natuurlijk een mooie foto kan schieten met ons voor in je plakboek! (in de periode van 13 mei t/m 5 juni)

 • € 40 of meer
  Tweepersoonsticket voor de dansvoorstelling!

  Krijg met deze donatie een tweepersoonsticket en komen samen met je geliefde, vriend/vriendin, buur, collega etc. naar de dansvoorstelling Power of Passion! Check onze website www.powerofpassion.dance voor al onze voorstellingsdata! (locatie Wilde Westen doet niet mee met deze actie)

 • € 50 of meer
  Kijkje backstage!

  Kom na de dansvoorstelling met ons mee voor een kleine tour in een theater naar keuze voor een kijkje achter de schermen. (in de periode van 13 mei t/m 4 juni)

 • € 100 of meer
  Vriendenticket (max. 5 personen)

  Krijg met deze donatie een vriendenticket voor max. 5 personen en kom gezellig samen naar de dansvoorstelling Power of Passion! Check onze website www.powerofpassion.dance voor al onze voorstellingsdata! (locatie Wilde Westen doet niet mee met deze actie)

 • € 200 of meer
  Live dansoptreden van 15 minuten!

  Wij komen naar jou toe: thuis, op werk, op school, op een feestje, festival of evenement. Wij geven 15 minuten een dansoptreden met live muzikant in de periode van 1 mei t/m 6 juni.

 • € 300 of meer
  Dansworkshop van 45 minuten met live muzikant!

  Wij komen naar jou toe: thuis, op werk, op school, op een feestje, festival of evenement. Wij geven 45 minuten een dansworkshop met live muzikant in de periode van 1 mei t/m 6 juni.

 • € 500 of meer
  Optreden + dansworkshop (totaal 60 minuten)

  Wij komen naar jou toe: thuis, op werk, op school, op een feestje, festival of evenement. Wij geven 15 minuten een dansoptreden + 45 minuten een dansworkshop met live muzikant in de periode van 1 mei t/m 6 juni.

 • € 750 of meer
  Dansoptreden + workshop + nagesprek inclusiviteit & diversiteit (75 minuten)

  Wij komen naar jou toe: thuis, op werk of op school. Wij geven een dansoptreden + dansworkshop met live muzikant. Daarna gaan wij samen met jullie in gesprek over inclusiviteit en diversiteit! in de periode van 1 mei t/m 6 juni.

 • € 1.000 of meer
  Dansvideo ter promotie uw product of bedrijf

  Wij promoten eenmalig uw product of bedrijf d.m.v. een professionele dansvideo van max. 1 minuut op onze social media €1000 (In de periode van 1 mei t/m 6 juni)

 • € 1.500 of meer
  Naamsvermelding en/of logo op onze website

  Als dank voor uw donatie zetten wij uw naam en/of logo van uw bedrijf op onze website. Ook krijgt u één speciale post op onze social media kanalen met dank voor uw donatie!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023