Hoera!! Luuk van der Voort - Windstil - Kortfilm is geslaagd!

Dankzij 31 donaties die samen € 8.625 opleverden voor Luuk van der Voort.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Windstil - Kortfilm

Mees probeert zijn rouwproces te verwerken. Hij krijgt weer hoop door een magische gebeurtenis.

Luuk van der Voort
Luuk van der Voort
Creatief beeldmaker

Al jaren creatief beeldmaker als fotograaf en filmmaker. Momenteel afstuderende aan Zuyd Hogeschool voor HBO Visuele Communicatie.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Vroeg bevangen door de wind!

  Hey, jij vroege vogel! Supertof dat je zo vroeg bent want jij ontvangt als een van de eersten een privé-link van de film zodra deze af is. Bovendien zal jouw (bedrijfs-)naam in de aftiteling worden vermeld. En je ontvangt 5 ansichtkaarten van verschillende film-stills en een gesigneerde poster! En zodra het festivalseizoen voorbij is, een download-link!

 • € 10 of meer
  Windkracht 4, een vrolijke vlaag

  Hartelijk bedankt voor je bijdrage! Als dank houden we je indien gewenst via de mail op de hoogte van de updates!

 • € 20 of meer
  Windkracht 5, een frisse bries

  Super bedankt! Als dank sturen we je een ansichtkaart op met een hele belangrijke film-still! En ook jij kan op de hoogte worden gehouden over alle ontwikkelingen via de mail, als je het wil!

 • € 30 of meer
  Windkracht 6, het waait!

  Duizendmaal dank! Jouw bijdrage is heel belangrijk en betekent heel veel voor ons, als dank krijg je de ansichtkaart opgestuurd en komt je naam in de aftiteling!

 • € 50 of meer
  Windkracht 7, heftige wind!

  Enorm bedankt voor jouw super bijdrage! Je krijgt niet alleen een ansichtkaart, je komt met je naam in de aftiteling én je krijgt een echte filmposter, gesigneerd door Luuk!

 • € 100 of meer
  Windkracht 8, Storm op komst!

  Super bedankt voor jouw bijdrage! Je krijgt een uitnodiging om naar de premiere te komen, zodat je als een van de eerste de film op zijn best kunt zien, waaronder ook jouw naam te zien zal zijn in aftiteling! En je krijgt een download-link van de film zodra het festivalseizoen is afgelopen!

 • € 250 of meer
  Windkracht 9, STORM!

  Wauw! Helemaal te gek! Je krijgt nu zelfs 2 uitnodigingen extra voor de premiere. Mocht je namens een bedrijf doneren dan zetten we het logo ook in de aftiteling! En natuurlijk ook de rewards van windkracht 6 tot en met 8.

 • € 500 of meer
  Windkracht 10, zware STORM!

  Waanzinnig, jouw hart schreeuwt om films te laten maken! Je ontvangt 4 uitnodigingen en van iedereen die komt, wordt de naam in de aftiteling gezet. Bovendien zijn de kosten van jullie drankjes voor ons! En natuurlijk ook de rewards van windkracht 6 tot en met 9.

 • € 750 of meer
  Windkracht 11, ZEEER zwaaaaaare STORM!

  Geweldig! Super super super bedankt dat jij ons project zo bijzonder goed wil steunen. Je ontvangt alles van windkracht 6 tot en met 10, al wordt jouw (bedrijfs-)naam nu vermeld bij het sponsor gedeelte van de aftiteling.

 • € 1.500 of meer
  Windkracht 12, ORKAAN OP KOMST!

  Dit is echt bizar, zo ontzettend bijzonder veel dank voor jouw of jullie bijdrage. Alle goodies en 4 uitnodigingen, je krijgt het allemaal. PLUS, je krijgt de mogelijkheid om met Luuk samen te gaan werken, Hij zal dan helpen met het maken van door jouw gewenste content, bijvoorbeeld zakelijke portretten of zelfs een bedrijfsfilm!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023