Debuut EP Noem mijn naam

een project van Mariëlle Madern — Zeewolde, Nederland
Debuut EP Noem mijn naam

Zaai mee in een persoonlijke en muzikale reis, waarbij een hart van aanbidding voor Hem centraal staat.

Mariëlle Madern
Mariëlle Madern
Grafisch vormgever

Mijn naam is Mariëlle Madern-Overeem. Getrouwd met Mike en moeder van twee prachtige kinderen.

1 project gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 50 of meer
  CD + release Noem mijn naam

  Als dank voor jou gift krijg je mijn EP op CD zodra hij af is! Of dit de titel zal zijn is nog niet bekend, maar deze gift is passend bij het lied Noem mijn naam. Je bent daarnaast ook als eerste op de hoogte van de release van het nummer Noem mijn naam.

 • € 25 of meer
  Kaartenset + release U ziet mij

  Speciaal voor deze gelegenheid maak ik een kaartenset van 6 stuks, passend bij het lied U ziet mij. Ook ben je als eerste op de hoogte van de release van het lied U ziet mij.

 • € 75 of meer
  Zaaipakket + release U geeft leven

  Als dank voor jouw gulle gift krijg je een door mij persoonlijk samengesteld zaaipakket met a.o. eetbare bloemen, passend bij het lied U geeft leven. Ook ben je als eerste op de hoogte van de release van U geeft leven.

 • € 100 of meer
  Spiegel + release

  Speciaal voor jou maak ik een handbeschilderde spiegel met een stuk liedtekst uit het gelijknamige lied Spiegel. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte over de release van het lied Spiegel.

 • € 150 of meer
  Solarlamp + release In het licht

  Als dank voor deze prachtige gift krijg je een solarzaklamp cadeau met een persoonlijke kaart! Dat past helemaal bij het lied In het licht. Wanneer we dit lied releasen ben je tevens als eerste op de hoogte.

 • € 200 of meer
  Wanddecoratie + release Wat een liefde

  Bij een grote gift past een grote tegenprestatie! Daarom krijg je van mij een grote wanddecoratie cadeau. Het ontwerp maakte ik zelf en bevat een stuk liedtekst uit het lied Wat een liefde. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte wanneer ik dit lied release.

 • € 350 of meer
  Etentje aan tafel

  Wauw, wat een prachtige gift! Mag ik jou, samen met iemand anders, uitnodigen voor een etentje op 17 juni 2023? Dit past ook helemaal bij het lied De tafel.

 • € 500 of meer
  Studiosessie met Gerrit Dekker

  Voor een bijzondere gift als deze past alleen een bijzondere tegenprestatie. Jij mag bij Gerrit langskomen in de studio voor een studiosessie naar keuze! (bijv. schrijf- of productiesessie). Inhoud van de sessie en datum in overleg.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023