Hoera!! Isis Caljé - Van Amstel - Een waargebeurd verhaal is geslaagd!

Dankzij 64 donaties die samen € 2.210 opleverden voor Isis Caljé.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Van Amstel - Een waargebeurd verhaal

Een spannend, waargebeurd oorlogsdrama over de avontuurlijke reis van een verzetsstrijder!

Isis Caljé
Isis Caljé
Actrice/filmmaker

Mijn naam is Isis Caljé en ik zit in mijn laatste jaar van de Dutch Filmers Academy

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Rotterdam

  De reis gaat voort. Met deze bijdrage zorg jij ervoor dat Hans de juiste informatie ontvangt om de linies te kunnen doorbreken! Voor jouw bijdrage ontvang jij een credit op de aftiteling en een hardcopy van een mooie still uit de film.

 • € 10 of meer
  Amsterdam

  Het begin van de reis! Met jouw bijdrage kunnen we zorgen dat Hans een goede fiets krijgt om zijn zware tocht op af te leggen. Voor jouw bijdrage ontvang jij mijn eeuwige dankbaarheid!

 • € 25 of meer
  Gouda

  De eerste overnachting. Met deze bijdrage zorg jij ervoor dat Hans droog kan slapen en een goede nachtrust krijgt. Zodat hij zijn missie succesvol kan afronden. Voor jouw bijdrage ontvang jij een credit op de aftiteling!

 • € 75 of meer
  Papendrecht

  Het wordt gevaarlijker! Met deze bijdrage zorg jij ervoor dat Hans ongehinderd de patrouillerende Duitse soldaten kan passeren. Voor jouw bijdrage ontvang jij een credit op de aftiteling en de filmposter van de film!

 • € 100 of meer
  Den Bosch

  Met deze bijdrage zorg jij ervoor dat Hans voor de spertijd aankomt in Den Bosch en de informatie krijgt die hij nodig heeft om het kanaal over te steken. Voor jouw bijdrage ontvang jij een credit op de aftiteling en een kaartje voor de premiere!

 • € 250 of meer
  Schijndel

  Met deze bijdrage zorg jij ervoor dat Hans veilig bij de Zuid-Willemsvaart aankomt, zonder een Duitse soldaat tegen te komen. Voor deze geweldige bijdrage ontvang jij een 'speciale dank aan' op de aftiteling, een uitnodiging voor de premiere en een hardcopy van een mooie still uit de film!

 • € 500 of meer
  Het kanaal

  Het einde van de tocht! Met deze bijdrage zorg jij ervoor dat Hans de gehele tocht overleeft en dat zijn missie succesvol is. Door jou zal hij Brussel zonder kleerscheuren bereiken. Voor deze geweldige bijdrage ontvang jij een 'speciale dank aan' op de aftiteling, een uitnodiging voor de premiere en een kijkje achter de schermen op de set, inclusief een heerlijk catering pakket.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023