"HEAT SIGNATURE" afstudeer project 4 ABK

een project van Jaar 4 ABK 2023 — Maastricht, Nederland
"HEAT SIGNATURE" afstudeer project 4 ABK

Doneer nu en help ons met het goed afronden van dit afstudeertraject!

Jaar 4 ABK 2023
Jaar 4 ABK 2023

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 100 of meer
  kalender, t-shirt, map met 1 exclusieve print + postkaarten

  Een one of a kind door-met-liefde-gemaakt kalender, zelfgedrukt t-shirt, een exlusieve print van een van de afstudeerder en een set postkaarten!!! Mocht U voor deze optie gaan: zet u maat (m/l) en kleur naar keuze (wit/zwart) in de opmerkingen!

 • € 15 of meer
  set postkaarten

  Een set van postkaarten, met van iedere afstudeerder een werk als afbeelding. Daarbij een persoonlijk bedankje voor Uw steun!

 • € 30 of meer
  t-shirts & postkaarten

  Een set van postkaarten, met daarbij een T-shirt met zeefdruk van een werk van een van de 11 afstudeerders. Maat en kleur naar keuze (wit/zwart).

 • € 50 of meer
  exclusieve print + postkaarten

  Een exclusieve print die door een van de kunstenaars speciaal voor deze crowdfunding is gemaakt en gedrukt. Plus de set van postkaarten met van iedere afstudeerder een afbeelding.

 • € 75 of meer
  t-shirt, exclusieve print + set postkaarten

  bij deze krijgt u een zelfgedrukt t-shirt en exclusieve print met een design van één van de afgestudeerden plus een set postkaarten! Zet u maat in de opmerkingen (m/l) + de kleur naar keuze (wit/zwart)

 • € 150 of meer
  naamsvermelding op de site, kalender, 2 exclusieve prints, t shirt + postkaarten

  Op de website zal een "met dank aan"-sectie komen waaronder iedere sponsor van 100 euro vermeld zal worden. Daarbij krijgt U een zelfgemaakte kalender, map met 2 prints van afbeeldingen met daarbij een t-shirt die speciaal voor deze crowdfunding door de kunstenaars gemaakt en gedrukt zijn, plus de set postkaarten. Zet u maat (m/l) en kleur naar keuze (wit/zwart) in de opmerkingen!

 • € 250 of meer
  keramieken pin, naamsvermelding, kalender, 5 exl. prints, t-shirt + postkaarten

  U krijgt een keramieken voorwerp gemaakt door een van de afstudeerders, een bedankje op onze website, zelfgemaakte kalender, map met 5 exclusieve prints, t-shirt en set postkaarten. Zet in de opmerking welke kleur (wit/zwart) en maat (m/l) je wilt!

 • € 500 of meer
  studiotour incl. lunch, kalender, naamsvermeldings, 5 excl. prints + postkaarten

  Onze grootste ondersteuners nodigen wij graag uit voor een preview-middag waarbij er de gelegenheid zal zijn om een kijkje te nemen in het proces van de kunstenaars in aanloop naar hun afstuderen. Deze studiotour wordt geheel verzorgd met een lunch. Naast de lunch krijgt U een naamsvermelding op de website met daarbij een map met 5 exclusieve print en een set postkaarten!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023