Hoera!! Papierknippen - Het Scherp van de Snede is geslaagd!

Dankzij 153 donaties die samen € 8.618 opleverden voor Papierknippen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Het Scherp van de Snede

Draag bij aan goede foto's voor toekomstig standaardwerk over papierknipkunst

Papierknippen
Papierknippen
doe je bij én met ons

De Ned. Ver. voor Papierknipkunst bevordert en stimuleert de beoefening van de papierknipkunst en de geschiedschrijving daarvan.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 80 of meer
  Een gesigneerd exemplaar van het boek

  Een collector's item is een exemplaar van het boek met opdracht en gesigneerd door de auteur. Uiteraard is ook jouw naam in het boek opgenomen in de lijst van donateurs.

 • € 10 of meer
  Onze maandelijkse nieuwsbrief

  We zijn heel blij met elke bijdrage. Als teken van onze dankbaarheid ontvang je niet alleen onze dankbaarheid, maar voortaan ook maandelijks onze digitale nieuwsbrief.

 • € 25 of meer
  Een kaart met een handgeknipt knipwerk

  Van onze voorzitter ontvang je een persoonlijke bedankkaart voorzien van een origineel hedendaags knipwerk.

 • € 50 of meer
  Naamsvermelding in het boek

  Donateurs zijn belangrijk voor de totstandkoming van het boek. Kies je deze tegenprestatie, dan nemen we jouw naam op in de lijst van donateurs.

 • € 190 of meer
  Een warm gevoel

  Van de rijksoverheid ontving ik afgelopen maand € 190 energiecompensatie die ik niet nodig heb, omdat ik er toch al warmpjes bijzit. Daarom steun ik dit project met ditzelfde bedrag en hoef daar net als de overheid geen tegenprestatie voor te ontvangen.

 • € 200 of meer
  Het boek en een ingelijst knipwerk

  De handingebonden boeken met een origineel knipwerk zijn op, daarom een nieuwe vergelijkbare tegenprestatie: een exemplaar van het boek en een origineel 20ste-eeuws ingelijst knipwerk (ca. 40x30 cm). Kan zo aan de muur. Uiteraard is ook jouw naam in het boek opgenomen in de lijst van donateurs.

 • € 250 of meer
  Een handingebonden boek met daarin meegebonden een origineel knipwerk

  Het neusje van de zalm: een exemplaar van het boek handingebonden door een kunstboekbinder en voorzien van een origineel knipwerk. Uiteraard is ook jouw naam in het boek opgenomen in de lijst van donateurs.

 • € 500 of meer
  Workshop papierknippen voor 8 personen

  Bij jou thuis of op de zaak geeft een ervaren knipdocent een workshop van een halve dag. Samen met je vrienden of collega's leer je de basistechnieken van het kunstknippen en na afloop ga je met je eerste knipwerk naar huis. Uiteraard is ook jouw naam of dat van je bedrijf in het boek opgenomen in de lijst van donateurs.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023