Hoera!! Janine Niessen - De Fontein van Don Alvaro is geslaagd!

Dankzij 78 donaties die samen € 5.696 opleverden voor Janine Niessen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

De Fontein van Don Alvaro

Waar komt jouw koffie écht vandaan? Wij nemen je mee in het leven van koffieboer Don Alvaro in Colombia.

Janine Niessen
Janine Niessen
Fotograaf en videograaf

Ik ben Janine, een Limburgse filmmaakster en ik ga een documentaire maken over het leven van de koffieboeren in Colombia.

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Exclusieve première link

  Jij ontvangt een exclusieve premiére link van de documentaire. Sit back and relax from your own home! Ook krijg je een exclusief kijkje achter de schermen in Colombia via ons gesloten Instagram kanaal.

 • € 25 of meer
  Shout Out naar jou!

  Wat leuk dat je ons project steunt! Je krijgt een shout out op onze Instagram pagina.

 • € 50 of meer
  Persoonlijk bedankje

  Jij ontvangt een persoonlijk bedankje thuisgestuurd als dank dat je bijdraagt aan onze film. Ook krijg je nog een shout-out op onze Instagram pagina!

 • € 150 of meer
  Première!

  Dress up want jij mag naar de exclusieve première komen van de documentaire. Je ontvangt 2 kaartjes + een exclusief kijkje achter de schermen in Colombia via ons gesloten Instagram kanaal.

 • € 250 of meer
  Aftiteling

  Yay! Dankzij jouw grote bijdrage kunnen we weer een enorme stap verder komen. Jij ontvangt daarom een speciale plek in de aftiteling, een exclusief kijkje achter de schermen in Colombia via ons gesloten Instagram kanaal en 3 kaartjes voor de première!

 • € 500 of meer
  Partners in crime!

  Wauw, bedankt voor jouw enorme bijdrage aan dit project. Het logo van jouw bedrijf komt in de aftiteling onder partners en dit wordt ook geplaatst op de Instagram. Enorm bedankt voor het waarmaken van dit project! Daarnaast ontvang je nog een exclusief kijkje achter de schermen in Colombia via ons gesloten Instagram kanaal en 5 première kaartjes voor de film!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023