Hoera!! Sebastiaan Spit - Het Geschilderde Hollandse Licht is geslaagd!

Dankzij 34 donaties die samen € 4.030 opleverden voor Sebastiaan Spit.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Het Geschilderde Hollandse Licht

Help me met de realisatie van een boek over "Het Geschilderde Hollandse Licht" langs de Nederlandse kust

Sebastiaan Spit
Sebastiaan Spit
Kunstschilder/Docent

Kunst schilder gespecialiseerd in licht, lucht en wolken

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  werken op papier en karton

  op mijn site www.sebastiaanspit.com zijn talloze werken op papier en karton te zien. Zoek er één uit, laat me via mail weten welke het gaat worden, maak het afgesproken bedrag over naar mijn account op Voordekunst en ik zorg dat het werk bij jou komt. Voorbeeld van het werk is hiernaast afgebeeld.

 • € 25 of meer
  Kom eens lekker langs in mijn atelier.

  Onder het genot van een kop koffie en een appelflap laat ik je mijn atelier zien en praat ik je bij over mijn kunst

 • € 420 of meer
  Bijvoorbeeld: "Pink Dusk" 32x32cm.

  Natuurlijk krijg je het boek. Op mijn site www.sebastiaanspit.com zijn meerdere werken "Olieverf op Linnen" op klein formaat te zien. Deze werken bied ik aan voor de helft van de reguliere prijs. Zoek er één uit, laat me via mail weten welke het gaat worden, maak het afgesproken bedrag over naar mijn account op Voordekunst en ik zorg dat het werk bij jou komt. Voorbeeld van het werk is hiernaast afgebeeld.

 • € 1.980 of meer
  Bijvoorbeeld: "Potero 3" mei 2021, 100x80cm.

  Natuurlijk krijg je het boek. Op mijn site www.sebastiaanspit.com zijn meerdere werken "Olieverf op Linnen" op middel-groot formaat te zien. Deze werken bied ik aan voor de helft van de reguliere prijs. Zoek er één uit, laat me via mail weten welke het gaat worden, maak het afgesproken bedrag over naar mijn account op Voordekunst en ik zorg dat het werk bij jou komt. Voorbeeld van het werk is hiernaast afgebeeld.

 • € 3.640 of meer
  Bijvoorbeeld: " Ceroe Sumpina" augustus 2021, 170x100cm.

  Natuurlijk krijg je het boek. Op mijn site www.sebastiaanspit.com zijn meerdere werken "Olieverf op Linnen" op groot formaat te zien. Deze werken bied ik aan voor de helft van de reguliere prijs. Zoek er één uit, laat me via mail weten welke het gaat worden, maak het afgesproken bedrag over naar mijn account op Voordekunst en ik zorg dat het werk bij jou komt. Voorbeeld van het werk is hiernaast afgebeeld.

 • € 5.000 of meer
  Bijvoorbeeld: "Bitches Brew, Miles Runs The Voodoo Down, 215x160cm.

  Natuurlijk krijg je het boek. Op mijn site www.sebastiaanspit.com zijn meerdere werken "Olieverf op Linnen" op super-groot formaat te zien. Deze werken bied ik aan voor de helft van de reguliere prijs. Zoek er één uit, laat me via mail weten welke het gaat worden, maak het afgesproken bedrag over naar mijn account op Voordekunst en ik zorg dat het werk bij jou komt. Voorbeeld van het werk is hiernaast afgebeeld.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023