Alfred Hitchcock's Blackmail

een project van Blackmail! — Utrecht, Nederland
Alfred Hitchcock's Blackmail

Help ons de nieuwe soundtrack voor Blackmail te financieren!

Blackmail!
Blackmail!

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 • € 25 of meer
  The big mystery...

  In 2023 presenteert The James Whale Orchestra een zeer opmerkelijk nieuw project. Het is topgeheim en we kunnen 100% garanderen dat je nog nooit zoiets hebt gezien! Voor slechts €25 of meer zorgen wij ervoor dat jij als eerste over dit project weet, ontdek met welke TWEE spannende ensembles we gaan werken,

 • € 50 of meer
  1 kaartje en....The big mystery...en City Girl!

  Wij reserveren 1 gratis ticket voor een Blackmail voorstelling - locatie van je keuze In 2023 zal het James Whale Orchestra ook een cd maken met de muziek van onze 'City Girl'-productie en daar krijg je ook een gratis exemplaar van! EN - het grote mysterie (zie hierboven)

 • € 75 of meer
  1 kaartje voor Blackmail met een inleiding van de componist

  Een ticket voor de voorstelling van je keuze, en een persoonlijke introductie over Blackmail door de componist. Ontdek hoe een soundtrack ontstaat en wordt gemaakt, wat Hitchcock zo buitengewoon maakt en de geheimen van de werkwijze van The James Whale Orchestra.... In 2023 zal het James Whale Orchestra ook een cd maken met de muziek van onze 'City Girl'-productie en daar krijg je ook een gratis exemplaar van!

 • € 125 of meer
  Neem iemand mee en kijk achter de schermen!

  Twee kaartjes voor een voorstelling naar keuze, voorafgegaan door een ontmoeting met Postland en The James Whale Orchestra en een kjikje in de keuken: soundcheck, repetitie en voorbereiding voor de voorstelling. In 2023 zal het James Whale Orchestra ook een cd maken met de muziek van onze 'City Girl'-productie en daar krijg je ook een gratis exemplaar van!

 • € 175 of meer
  Lunch bij EYE met 2 kaartjes voor Blackmail en ons City Girl CD!

  Een heerlijke lunch in het restaurant van het geweldige EYE Filmmuseum in Amsterdam, gevolgd door een persoonlijke inleiding en het filmconcert van Blackmail op 4 December.

 • € 300 of meer
  Jouw naam in de partituur geschreven, plus 2 kaartjes

  De partituur van Blackmail zal worden gepubliceerd door Donemus Edition, en als dank voor jouw zeer belangrijke bijdrage zullen we jouw naam in druk opnemen in de gepubliceerde partituur. Uiteraard krijg je hier een mooi exemplaar van. Daarnaast ontvang je twee kaartjes voor de Première op het Leiden International Film Festival met een persoonlijke introductie door de componist en een borrel na afloop met de musici! In 2023 zal het James Whale Orchestra ook een cd maken met de muziek van onze 'City Girl'-productie en daar krijg je ook een gratis exemplaar van!

 • € 600 of meer
  Een vakantie in Porto, Portugal....en Blackmail!

  Een heel mooi appartement voor vijf personen van 100m2 in Porto is voor een hele week van jou. Porto is één van de mooiste en meest sfeervolle steden van Europa en bovendien UNESCO-werelderfgoed. Het appartement ligt op slechts 10 minuten van de zee, de Douro, Serralves Arts Foundation, Casa da Musica en het oude centrum. Een fantastische locatie! Foto's zijn op verzoek beschikbaar, en de verblijfsperiode is in overleg te bepalen. (Vluchten zijn niet inbegrepen...) En natuurlijk 2 kaartjes voor een voorstelling naar keuze!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023