Hoera!! Michel Xie - Steun eerste editie Rhinegold Festival! is geslaagd!

Dankzij 55 donaties die samen € 9.050 opleverden voor Michel Xie.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Steun eerste editie Rhinegold Festival!

Steun onze crowdfunding campagne om dit nieuwe kamermuziekfestival in Wageningen te realiseren.

Michel Xie
Michel Xie
Pianist

Klassieke pianist en artistiek leider van Rhinegold Festival

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Fan!

  U bent een echte fan! De linnen tasjes met het Rhinegold Festival logo zijn exclusief voor musici, vrienden en fans. En nu krijgt u er ook een opgestuurd!

 • € 10 of meer
  Dank!

  U krijgt een persoonlijke dank bericht!

 • € 25 of meer
  Reiziger!

  U krijgt een persoonlijke dank bericht via een ansichtkaart! Groetjes uit Wageningen!

 • € 75 of meer
  Insider!

  U krijgt een "inside look"! Op vrijdagmiddag 14 oktober 16:00 uur organiseren wij een openbare repetitie met het Animato Kwartet en Michel Xie in de Grote Kerk Wageningen. Na afloop kunt u ons nog persoonlijk spreken en u krijgt 2 vrijkaarten voor het concert op dezelfde avond!

 • € 100 of meer
  Passe-partout!

  U krijgt 2 passe-partouts met gereserveerde plaatsen! Ook bent u uitgenodigd voor de openbare repetitie op vrijdagmiddag 14 oktober 16:00 uur met het Animato Kwartet en Michel Xie in de Grote Kerk Wageningen.

 • € 250 of meer
  Sponsor!

  U verdient een vermelding als sponsor voor het festival namens uzelf of uw bedrijf! Ook krijgt u een muzikale groet via een korte opname van een stuk wat tijdens het festival wordt gespeeld. Tevens krijgt u 2 passe-partouts met gereserveerde plaatsen.

 • € 500 of meer
  Muziekliefhebber!

  U bent een echte muziekliefhebber en krijgt een video-opname van een stuk wat tijdens het festival wordt gespeeld! Tevens verdient u een vermelding als sponsor voor het festival namens uzelf of uw bedrijf. Ook krijgt u 4 passe-partouts met gereserveerde plaatsen!

 • € 1.000 of meer
  Goud!

  U heeft een hart van goud en zorgt ervoor dat Rhinegold Festival een succes wordt! U krijgt een video-opname van meerdere stukken die tijdens het festival worden gespeeld, zodat u altijd kunt nagenieten van deze eerste editie! Ook krijgt u een naamsvermelding als sponsor en promoten wij uw bedrijf. U krijgt 10 passe-partouts met gereserveerde plaatsen of 20 vrijkaarten voor een concert (bijvoorbeeld voor uw bedrijfsmedewerkers)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023