Hoera!! Erik Varekamp - The Kennedy Files is geslaagd!

Dankzij 43 donaties die samen € 6.335 opleverden voor Erik Varekamp.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

The Kennedy Files

De eerste graphic novel over De Kennedy's!

Erik Varekamp
Erik Varekamp
Striptekenaar

Maakt strips over Prins Bernhard ("Agent Orange") en de Kennedy's ("The Kennedy Files")

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 • € 50 of meer
  Softcover

  Gesigneerd exemplaar van De Kennedy Files deel 4 softcover en uitnodiging boekpresentatie bij boekhandel Scheltema in Amsterdam.

 • € 100 of meer
  Hardcover

  Gesigneerd exemplaar van De Kennedy Files deel 4 hardcover en uitnodiging boekpresentatie bij boekhandel Scheltema in Amsterdam.

 • € 250 of meer
  Hardcover en poster

  Gesigneerd exemplaar van De Kennedy Files deel 4 hardcover, uitnodiging boekpresentatie bij boekhandel Scheltema in Amsterdam en de cover van deel 4 op groot formaat foam board.

 • € 500 of meer
  Hardcover en avatar

  Gesigneerd exemplaar van De Kennedy Files deel 4 hardcover, uitnodiging boekpresentatie bij boekhandel Scheltema in Amsterdam en avatar (te gebruiken als profielportret voor social media) getekend in Kennedy-stijl (naar keuze in zwart-wit, sepia of full color).

 • € 1.000 of meer
  5 Hardcovers en bezoek

  5 gesigneerde exemplaren van De Kennedy Files deel 4 hardcover, uitnodiging boekpresentatie Scheltema in Amsterdam, avatar getekend in Kennedy-stijl (naar keuze in zwart-wit, sepia of full color), de cover van deel 4 op groot formaat foam board en de auteurs komen op bezoek met een dia-voorstelling.

 • € 2.000 of meer
  10 Hardcovers en cameo

  10 gesigneerde exemplaren van De Kennedy Files deel 4 hardcover, uitnodiging boekpresentatie bij boekhandel Scheltema in Amsterdam, avatar getekend in Kennedy-stijl (naar keuze in zwart-wit, sepia of full-color), de auteurs komen op bezoek met een dia-voorstelling, je eigen cameo in de strip (voor 1 persoon) en die pagina met cameo op groot formaat foam board,

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023