Hoera!! Lou-Lou - Pleasant Place is geslaagd!

Dankzij 131 donaties die samen € 8.476 opleverden voor Lou-Lou.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Pleasant Place

Help Pleasant Place ~publicaties over de kunst van tuinieren~ met het drukken van de eerste twee nummers!

Lou-Lou
Lou-Lou
Tijdschrift

Over kunst en tuinieren

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Eerste twee nummers & T-shirt

  Je ontvangt de eerste twee nummers van Pleasant Place; een T-shirt met het Pleasant Place logo en een uitnodiging voor de feestelijke lancering dit najaar. De voorkeur voor de kleur van het shirt (creme of donkergroen) kan je later via de mail doorgeven. Zending mogelijk binnen de EU.

 • € 10 of meer
  Dankjewel!

  Heel erg bedankt voor je steun. We nodigen je van harte uit voor de feestelijke lancering dit najaar!

 • € 30 of meer
  Eerste twee nummers

  Je ontvangt de eerste twee nummers van Pleasant Place en een uitnodiging voor de feestelijke lancering dit najaar. Zending mogelijk binnen de EU.

 • € 70 of meer
  Abonnement

  Je ontvangt een abonnement op Pleasant Place (de eerste vijf nummers) en een uitnodiging voor de feestelijke lancering dit najaar. Zending mogelijk binnen de EU.

 • € 90 of meer
  Abonnement & T-shirt

  Je ontvangt een abonnement op Pleasant Place (de eerste vijf nummers); een T-shirt met het Pleasant Place logo en een uitnodiging voor de feestelijke lancering dit najaar. De voorkeur voor de kleur van het shirt (creme of donkergroen) kan je later via de mail doorgeven. Zending mogelijk binnen de EU.

 • € 110 of meer
  Abonnement & kleine artist print (20x25 cm)

  Je ontvangt een abonnement op Pleasant Place (de eerste vijf nummers); een artist print van 20x25 cm en een uitnodiging voor de feestelijke lancering dit najaar. Kies uit één van de vijf foto's op de pagina en geef je keuze later door via de mail. Zending mogelijk binnen EU.

 • € 200 of meer
  Abonnement & grote artist print (40x50 cm)

  Je ontvangt een abonnement op Pleasant Place (de eerste vijf nummers); een grote artist print van 40x50 cm en een uitnodiging voor de feestelijke lancering dit najaar. Kies uit één van de vijf foto's op de pagina en geef je keuze later door via de mail. Zending mogelijk binnen EU.

 • € 500 of meer
  Abonnement & artist print (40x50cm) & een middag tuinhulp!

  Je ontvangt een abonnement op Pleasant Place (de eerste vijf nummers); een artist print van 40x50 cm; een middag tuinhulp en een uitnodiging voor de feestelijke lancering dit najaar. Kies uit één van de vijf foto's op de pagina en geef je keuze later door via de mail. Zending mogelijk binnen EU.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023