Hoera!! Frederik Hautain - Dichtbundel: Sterrenwacht is geslaagd!

Dankzij 100 donaties die samen € 3.750 opleverden voor Frederik Hautain.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Dichtbundel: Sterrenwacht

Sterrenwacht is een dichtbundel over nooit stoppen met dromen, het leven, verlangen en liefde.

Frederik Hautain
Frederik Hautain

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Een ster speciaal voor jou

  Samen met je exemplaar van Sterrenwacht krijg je een uniek handgeschreven gedicht van Frederik, speciaal voor jou. Deze tegenprestatie is gelimiteerd tot 20 stuks, dus wees er snel bij! Inbegrepen: 1 exemplaar van de dichtbundel, verzendkosten en een eigen gedicht.

 • € 20 of meer
  Dichter bij de sterren - AFHAALEXEMPLAAR

  Dit is waar het deze campagne om draait: de gedichten in jouw handen stoppen. Hiermee bemachtig je je eigen exemplaar van Sterrenwacht. Dat wordt bovendien met veel plezier door Frederik gesigneerd. Inbegrepen: €20 voor de bundel. Opgelet: deze optie is gereserveerd voor mensen die hun exemplaar persoonlijk bij Frederik of Bart komen ophalen en dus geen verzendkosten betalen. Wil je je exemplaar per post bezorgd krijgen? Kies dan de optie 'verzendexemplaar' hieronder.

 • € 27 of meer
  Dichter bij de sterren - VERZENDEXEMPLAAR

  Dit is waar het deze campagne om draait: de gedichten in jouw handen stoppen. Hiermee bemachtig je je eigen exemplaar van Sterrenwacht. Dat wordt bovendien met veel plezier door Frederik gesigneerd. Inbegrepen: €20 voor de bundel en €7 verzendkosten.

 • € 55 of meer
  Verspreid wat sterrenstof

  Een bundeltje van drie exemplaren van Sterrenwacht: eentje voor jezelf en twee om aan een vriend, kennis of geliefde te geven. Met een vleugje korting bovenop. Verzendkosten inbegrepen.

 • € 60 of meer
  Sterren, walvissen en inbrekers

  In dit pakket ontvang je een exemplaar van Sterrenwacht, samen met de twee reeds verschenen publicaties van Frederik, De Walvis en Inbreker 1. Met korting tegenover de winkelprijs. Alle exemplaren worden gesigneerd. Inclusief verzending.

 • € 95 of meer
  Winkelbundel

  VOORBEHOUDEN VOOR BOEKHANDELAREN. Een pakket van 10 dichtbundels voor in de boekenwinkel. Verzendkosten inbegrepen.

 • € 150 of meer
  Origineel kunstwerk

  Bemachtig een origineel kunstwerk (24x32cm grootte, aquarelpapier 425gr, niet ingekaderd) van Bart Croonenborghs uit de bundel. Exemplaar van Sterrenwacht en verzending inbegrepen.

 • € 275 of meer
  Poëzieavond

  Voor deze tegenprestatie komt Frederik bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie langs om voor jou en je vrienden voor te dragen uit Sterrenwacht en te praten over zijn schrijfproces. Inclusief het 'Verspreid wat sterrenstof' pakket van 3 bundels.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023