Hoera!! Het team van De klimaatalmanak - De klimaatalmanak is geslaagd!

Dankzij 52 donaties die samen € 3.450 opleverden voor Het team van De klimaatalmanak.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

De klimaatalmanak

Blijven we praten, of komen we in actie? Steun de publicatie van De klimaatalmanak.

Het team van De klimaatalmanak
Het team van De klimaatalmanak

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Een voor jezelf, en een voor een vriend

  Overtuig niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen. Koop een almanak, en geef er een cadeau aan een familielid, een vriend of een collega. Samen moet het lukken.

 • € 10 of meer
  Anonieme vriend van de almanak

  Alle hulp is welkom, dus we stellen het erg op prijs dat je ons boekproject wilt steunen met een bijdrage. Groot of klein, je gift wordt erg gewaardeerd.

 • € 25 of meer
  Het boek

  Dankjewel, we vinden het geweldig dat je geïnteresseerd bent en een exemplaar van ons boek bestelt. We wensen je veel leesplezier en we hopen dat je ideeën opdoet voor grote en kleine acties, thuis en op het werk.

 • € 75 of meer
  Twee exemplaren + webinar

  Deze zomer geeft de Nederlandse co-auteur Michel Porro een webinar waarin hij uitlegt hoe klimaatverandering werkt en wat we er zelf aan kunnen doen om het te voorkomen. Je kunt Michel vragen stellen en je ervaringen delen.

 • € 1.250 of meer
  Vriend van De klimaatalmanak

  Geweldig, je dankzij jouw bijdrage maken heel veel kennis met de almanak. Als Vriend van De klimaatalmanak ontvang je 50 exemplaren van het boek, en in overleg geven we vervolgens 50 exemplaren aan een goed doel, zoals een onderwijsinstelling of een bibliotheek. Daarnaast krijg je natuurlijk veel aandacht in onze communicatie!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023