Hoera!! kopjes koffie - Adopteer een boek en maak een kind blij! is geslaagd!

Dankzij 361 donaties die samen € 10.488 opleverden voor kopjes koffie.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Adopteer een boek en maak een kind blij!

Adopteer een boek voor een gevlucht kind uit Oekraïne, dan geven wij er eentje gratis weg!

kopjes koffie
kopjes koffie

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Applaus voor jou!

  Namens de gevluchte kinderen uit Oekraïne krijg je van ons op afstand applaus! Heel erg bedankt voor de 4 boeken (of meer) die we nu namens jou hebben kunnen schenken!

 • € 25 of meer
  Persoonlijk mailtje + sprookje!

  We schrijven je een mooie mail, om je hartelijk te bedanken voor de 10 boeken (of meer) die we namens jou hebben kunnen schenken. Bij de mail ontvang je een gratis te downloaden theaterleessprookje!

 • € 40 of meer
  Handgeschreven post in je brievenbus

  Wow! Om je te bedanken voor de 16 boeken (of meer) die we dankzij jouw adoptie hebben kunnen schenken, sturen we jou maar al te graag een handgeschreven kaart met boekenleggers, gewoon via de post, zodat die daadwerkelijk op je deurmat valt!

 • € 50 of meer
  Feestkalender theaterlezen

  Met je schenking van 50 euro (of meer) kunnen wij 20 boeken (of meer) schenken. Dat geeft ons een feestelijk gevoel! Daarom sturen we je graag een vrolijke feestkalender met daarin o.a. de feesten uit het theaterleesboek Hieperdepiep!

 • € 75 of meer
  Literaire kostbaarheden

  Dankzij jouw donatie van 75 euro (of meer) kunnen wij 30 boeken (of meer) namens jou weggeven. Dat is echt de moeite! Daarom doen we graag wat terug: jij ontvangt per post 2 'Literaire Juweeltjes'.

 • € 100 of meer
  Sprookjes om zélf weg te geven

  Geweldig! Bij jouw donatie van € 100 of meer geven wij 40 boeken (of meer) weg. Als dank ontvang je een exemplaar van 'Samen sprookjes lezen' om zélf te kunnen schenken aan een gastgezin, een school of opvanglocatie waar Oekraïense kinderen verblijven.

 • € 150 of meer
  Nog meer literaire kostbaarheden

  Wat een blije gedachte: met jouw donatie van 150 euro (of meer) geven wij 60 boeken door aan scholen waar Oekraïense kinderen les krijgen, of aan de gastgezinnen of opvanglocaties. Om je te bedanken sturen we je een pakketje met 4 'Literaire Juweeltjes'.

 • € 250 of meer
  Inspiratie-webinar theaterlezen

  Wij maken een diepe buiging voor je! Dankzij jouw adoptie kunnen wij maar liefst 100 boeken (of meer) schenken aan de gevluchte kinderen uit Oekraïne. Als dank nodigen we je uit om gratis een inspiratie-webinar te volgen over theaterlezen. Je kunt de webinar zelf volgen of doorspelen aan iemand uit je omgeving.

 • € 500 of meer
  Box vol leesplezier!

  Als je 500 euro (of meer) schenkt, maak je voor ons een gift mogelijk van maar liefst 200 boeken of meer! Dat is echt fantastisch! Als dank voor je kostbare adoptie sturen we je graag een box met 10 'Literaire Juweeltjes'!

 • € 1.000 of meer
  Lunch op een landgoed

  We kunnen onze dank voor je royale adoptie van 400 boeken (of meer) niet zomaar onder woorden brengen. Daarom nodigen we je uit voor een stralende lunch met de initiatiefnemer(s) op Landgoed Zonnestraal in Hilversum!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023