Hoera!! Martijn & Jitse - Bloody Tradition is geslaagd!

Dankzij 74 donaties die samen € 4.510 opleverden voor Martijn & Jitse.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Bloody Tradition

Help ons het verhaal achter de bloedige, eeuwenoude Faeröerse traditie te vertellen. Doneer nu!

Martijn & Jitse
Martijn & Jitse
Documentairemaker

Het contrast tussen cultuur/traditie en het nieuwe ethische kompas van de hedendaagse maatschappij laat zich ontvouwen. Waar eindigt dit?

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Thuisbioscooppakket!

  Normaal zouden we zeggen: 'Pak de popcorn er maar bij', maar dat hoeft nu niet. Wij sturen jou een pakketje op, waar naast een lekker Faeröers hapje en drankje ook de documentaire op DVD bij zit. Uiteraard zijn de backstagebeelden hier ook op terug te vinden, zodat je daar later ook nog van kan genieten! (mocht je geen dvd-speler hebben, is een online-versie ook mogelijk)

 • € 10 of meer
  Blijf op de hoogte

  Hartstikke bedankt voor je donatie. Om onze dank te uiten, zullen wij je wekelijks op de hoogte houden via een nieuwsbrief die je ontvangt via mail!

 • € 25 of meer
  Neem een kijkje backstage!

  Wat een mooie bijdrage. Vanaf 21 maart tot 1 mei ontvang jij wekelijks twee backstagevideo's van ons avontuur op de Faeröer eilanden. Dat wil je niet missen!

 • € 50 of meer
  Visuele traktatie

  Super! Naast de backstagebeelden krijg je na de opnameperiode ook drie grote, digitale fotobestanden opgestuurd van het prachtige eiland.

 • € 150 of meer
  Je naam op het doek

  Geweldig! Als particulier donateur krijg jij nu een plekje op de aftiteling van de documentaire.

 • € 250 of meer
  Première it is!

  Wow! Super! Wat een mooie bijdrage. Wij willen jou en je +1 graag uitnodigen voor de première in juni. Trek je mooiste kleren maar alvast uit je kast, tot dan!

 • € 500 of meer
  VIP!

  Onwijs bedankt! Jij en je +1 zijn voor ons een zeer bijzondere gast bij de première. Naast de tickets die voor je klaarliggen, verzorgen wij een heuse VIP-behandeling. Genieten geblazen!

 • € 1.000 of meer
  Bloody Fantastic!

  Wat een ongelooflijk mooie bijdrage! Wij staan helemaal versteld. Jouw bijdrage brengt de documentaire naar een nieuw niveau. We zien jou als officiële partner van Bloody Tradition en zullen jouw naam (en eventuele logo) vermelden in de aftiteling. Uiteraard ben jij van harte uitgenodigd om samen met iemand anders naar de première te komen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023