Nanja Pol, etenschapper, chef-kok, vriendin, moeder en minnares, deelt haar culinaire leven met haar lezers. Doneer of pre-order NU en geniet binnenkort mee met het boek 'Pinda uit de Polder'.
De beste culinaire columns van Nanja Pol, die de afgelopen jaren zijn verschenen in het Vrij Weekendmagazine van het Noordhollands Dagblad worden gebundeld in dit kookverhalenboek. De smeuïge teksten zijn doorspekt met illustraties van Mark
Nanja Pol, etenschapper, chef-kok, vriendin, moeder en minnares, deelt haar culinaire leven met haar lezers. Doneer of pre-order NU en geniet binnenkort mee met het boek 'Pinda uit de Polder'.

De beste culinaire columns van Nanja Pol, die de afgelopen jaren zijn verschenen in het Vrij Weekendmagazine van het Noordhollands Dagblad worden gebundeld in dit kookverhalenboek.
De smeuïge teksten zijn doorspekt met illustraties van Mark Werner.
Het boek bevat 40 kookverhalen en 40 smakelijke, verrassende recepten uit het persoonlijke kook- en bakarsenaal van Nanja.
De teksten in Pinda uit de Polder zitten vol humor, beeldspraak. De kenmerkende, bijna Amsterdamse directheid die ze mede opliep toen ze een aantal jaar in de hoofdstad studeerde, woonde en werkte is typerend voor haar schrijfstijl.
Verder vind je wat drink je erbij-tips, tafeladviezen, échte Nanja quotes en smakelijke illustraties.
Als bonusmateriaal krijgt de lezer 8 nooit eerder verschenen supersnackrecepten: topfavorieten van de makers en hoofdrolspelers van het boek.


Waar gaat je donatie heen?
Zelf een boek uitgeven is niet eenvoudig en niet goedkoop. Zeker niet als je kiest voor hoogwaardige productie van het boek bij een duurzame drukker. Hier gaat de bulk van het doelbedrag naartoe.
Er zijn er kosten te maken voor de vormgeving, alle promotie, de website, het lanceringsdiner.
En natuurlijk een bedankje voor iedereen die ons helpt met het realiseren van de totstandkoming van Pinda uit de Polder.
"Alleen al de introductie van dit boek maakt me hebberig. Kijk nu naar die kleuren en dat eten. Ik kan niet wachten tot het uitkomt. Ik meen het hè! 😊"
Karin Bloemen

Over schrijver Nanja Pol
Nanja Pol is de dochter van een oerhollandse vader en een Indische moeder. Dit verklaart meteen de titel Pinda uit de Polder. Ze is altijd bezig met eten en koken. Haar eetzame carrière begint tijdens de middelbare school met bijbanen in de slagerij en snackbar van haar oom. Schrijven, haar andere passie, doet ze van kindsbeen af en doet haar besluiten om Nederlands te gaan studeren. Tijdens en na haar opleiding doet ze een schat aan kennis en ervaring op in het horecaleven, waarvan ruim 25 jaar in haar eigen restaurant in Hoorn.
Nanja’s talent voor koken en gevoel voor taal maken haar tot gerenommeerd etenschapper, chef-kok en tekstschrijver. Na de opleiding foodjournalistiek in 2019 schrijft ze teksten voor diverse bedrijven. Dit wordt in het voorjaar van 2020 opgepikt door de coördinator van het Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad/IJmuider Courant, Leidsch Dagblad en De Gooi-en Eemlander, die haar vraagt om wekelijks een column voor de Vrij Weekendmagazine te schrijven.
Over illustrator Mark Werner
Mark Werner is een geboren beelddenker, ondernemer en vormgever in de ruimste zin van het woord. Een opleiding landschapsinrichting en een studie communicatie gaven hem mede de tools om professioneel uiting te geven aan zijn veelzijdige creativiteit. Naast het runnen van zijn communicatiebedrijf maakt Mark divers artistiek werk. Zijn beschouwende manier van in het leven staan, zie je in al zijn werk terug.
Steun dit project en help Nanja Pol en Mark Werner hun droom waar te maken: een duurzaam gemaakt boek uitbrengen, je naam op de cover en vele mensen deelgenoot maken van liefde, passie, creativiteit en heel veel lekker genieten.
Instagram Pinda uit de Polder >
Facebook Pinda uit de Polder >
Website Pinda uit de Polder >
Instagram Nanja Pol >
Instagram Mark Werner >
Nieuwste donaties

De buurman
23-06-2022 04:23Succes met je boek. N48

Elaine
21-06-2022 18:12Omdat het jullie enorm gegund is en ik niet kan wachten tot het boek uit komt!

Geralda hagenaars
21-06-2022 15:26Met deze prachtige verhalen deelt ze al haar passie voor eten. Je kunt in haar verhalen wegdromen ,wakker worden al je vingers er bij aflikk