Hoera!! Nanja Pol - Pinda uit de Polder | kookverhalenboek is geslaagd!

Dankzij 108 donaties die samen € 8.205 opleverden voor Nanja Pol.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Pinda uit de Polder | kookverhalenboek

Nanja Pol deelt haar culinaire leven met haar lezers. Pre-order NU en geniet van 'Pinda uit de Polder'.

Nanja Pol
Nanja Pol
Etenschapper

Volgt

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  BOEK 1st edition gesigneerd + ILLUSTRATIE

  Ontvangt 𝗲𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝟱𝟬 𝗴𝗲𝗻𝘂𝗺𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲 𝗲𝘅𝗲𝗺𝗽𝗹𝗮𝗿𝗲𝗻 van het boek 'Pinda uit de polder', gesigneerd door schrijver Nanja Pol en illustrator Mark Werner. Daarnaast ontvang je een 𝗶𝗹𝗹𝘂𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲 𝘂𝗶𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗯𝗼𝗲𝗸, afgedrukt op papier (24x18cm). 𝗚𝗘𝗟𝗜𝗠𝗜𝗧𝗘𝗘𝗥𝗗𝗘 𝗢𝗣𝗟𝗔𝗚𝗘 Incl. verzending.

 • € 25 of meer
  VRIJE DONATIE

  Je ontvangt een hele dikke knuffel en eeuwige dank van schrijver Nanja Pol en illustrator Mark Werner. Mede dankzij jouw bijdrage maak je de droom van Nanja en Mark mogelijk.

 • € 45 of meer
  BOEK gesigneerd

  Je ontvangt een (ongenummerd) exemplaar van het boek 'Pinda uit de polder', gesigneerd door schrijver Nanja Pol en illustrator Mark Werner. Incl. verzending.

 • € 95 of meer
  BOEK + LANCERING 1 persoon

  Je bent te gast bij het '𝗣𝗶𝗻𝗱𝗮 𝘂𝗶𝘁 𝗱𝗲 𝗽𝗼𝗹𝗱𝗲𝗿'-𝗹𝗮𝗻𝗰𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗱𝗶𝗻𝗲𝗿 𝗼𝗽 𝟭𝟮 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝟮𝟬𝟮𝟮 𝗶𝗻 𝗛𝗼𝗼𝗿𝗻. Geniet van een 4-gangen chefsmenu met welkomstcocktail en 3 consumpties. Het boek 'Pinda uit de polder' wordt feestelijk gelanceerd en jij krijgt een exemplaar van het boek mee naar huis! Laat het live signeren door schrijver Nanja Pol en illustrator Mark Werner.

 • € 155 of meer
  BOEK + LANCERING 2 personen

  Je bent samen te gast bij het '𝗣𝗶𝗻𝗱𝗮 𝘂𝗶𝘁 𝗱𝗲 𝗽𝗼𝗹𝗱𝗲𝗿'-𝗹𝗮𝗻𝗰𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗱𝗶𝗻𝗲𝗿 𝗼𝗽 𝟭𝟮 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝟮𝟬𝟮𝟮 𝗶𝗻 𝗛𝗼𝗼𝗿𝗻. Geniet van een 4-gangen chefsmenu met welkomstcocktail en 3 consumpties. Het boek 'Pinda uit de polder' wordt feestelijk gelanceerd en jullie krijgen een exemplaar van het boek mee naar huis! Laat het live signeren door schrijver Nanja Pol en illustrator Mark Werner.

 • € 500 of meer
  10 BOEKEN met gepersonaliseerde omslag

  Je ontvangt 10x het boek 'Pinda uit de polder' inclusief bedrukking van een extra omslag met eigen logo. Inclusief verzending.

 • € 500 of meer
  Chef Nanja bij je thuis

  𝗚𝗲𝗻𝗶𝗲𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝟰-𝗴𝗮𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗰𝗵𝗲𝗳𝘀𝗺𝗲𝗻𝘂 𝗯𝗲𝗿𝗲𝗶𝗱 𝗱𝗼𝗼𝗿 𝗡𝗮𝗻𝗷𝗮 𝗣𝗼𝗹 𝗯𝗶𝗷 𝗷𝗼𝘂 𝘁𝗵𝘂𝗶𝘀! Nanja kookt voor jou en je 3 gasten een viergangendiner met gerechten uit Pinda uit de Polder koken. Ze neemt alle ingrediënten mee en natuurlijk de wijn die perfect is afgestemd op de gerechten. Nanja neemt ook 4(!) Pinda uit de polder boeken mee, signeert ze of schrijft er een persoonlijke opdracht in. De datum voor dit eetfestijn is natuurlijk in overleg. Dat belooft een top-avond te worden!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023