Hoera!! Isabel en Roosmarijn - NAAIERIJ REPARATIE BOEK is geslaagd!

Dankzij 294 donaties die samen € 16.580 opleverden voor Isabel en Roosmarijn.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

NAAIERIJ REPARATIE BOEK

Pre-order ons boek en we leren je hoe je jouw kleding een tweede leven kunt geven door reparatie!

Isabel en Roosmarijn
Isabel en Roosmarijn
Duurzaam naaiatelier

Bij de Naaierij helpen we je graag om te kiezen voor duurzame mode. We geven je inspiratie, hulp met reparatie en andere duurzame opties om

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 35 of meer
  NAAIERIJ REPAIRBOEK PRE-ORDER

  Met deze donatie krijg jij ons Repairboek, wanneer het is gedrukt, als eerste in de bus! En natuurlijk signeren we deze voor je met een persoonlijk bericht.

 • € 10 of meer
  Ik doe een donatie zonder tegenprestatie

  Ik wil dit project steunen zonder dat ik iets terug verwacht. Natuurlijk krijg je wel eeuwige dankbaarheid van ons!

 • € 55 of meer
  METEEN AAN DE SLAG!

  Wil je meteen aan de slag met repareren? Met deze donatie krijg je niet alleen het boek, maar ook een Naaierij Repairpakket opgestuurd. Zo kun je gelijk dat stapeltje met kleding wegwerken :) O, en natuurlijk krijg je ook van ons een heleboel liefde en dank!

 • € 65 of meer
  SAMEN REPAREREN

  Met deze donatie krijg je twee boeken thuisgestuurd, meteen als ze klaar zijn bij de drukker. Je kunt er dus ook eentje weggeven, aan een vriend, zus, neef you name it!

 • € 75 of meer
  HELP ME REPAREREN!

  Met deze donatie krijg je ons Repairboek als eerste thuisgestuurd, én daarbij krijg je twee uur naaitegoed voor ons reparatiecafé in de Naaierij. Voor jezelf, óf voor iemand anders. Zo kunnen we je op weg helpen en in real life bedanken voor je donatie!

 • € 110 of meer
  COMBI REPARATIE DEAL

  Samen repareren is natuurlijk nog gezelliger dan alleen! Daarom krijg je bij de deze donatie twee Repairboeken thuis gestuurd én je krijgt 2 x 2 uur reparatietijd in de Naaierij. Wij helpen jullie met je kleding repareren en je hebt gelijk een leuk uitje + onze eeuwige dank!

 • € 300 of meer
  REPARATIEWORKSHOP + REPAIR BOEK

  Wil je je groep vrienden, familie of collega's meenemen en laten zien hoe leuk repareren is? Met deze donatie krijg je niet alleen het Naaierij Repairboek toegestuurd, zodat je dit aan iedereen kan showen. Maar je krijgt ook een Repair workshop, waarmee je met max 10 personen in de Naaierij de gaten in kleding kunt komen repareren. Wij maken er een mega leuke middag van en bedanken je in real life voor je donatie!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023