Hoera!! Margot Goorts - Untold - mijn eerste Engelstalige EP is geslaagd!

Dankzij 95 donaties die samen € 8.400 opleverden voor Margot Goorts.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Untold - mijn eerste Engelstalige EP

Met deze crowdfunding wil ik mijn nieuwste EP opnemen, een single én een videoclip. Help jij me ook?

Margot Goorts
Margot Goorts
Muzikant

Als muzikant heb ik ondanks de pandemie niet stilgezeten. Er ligt veel nieuwe muziek klaar die ik graag met iedereen wil delen!

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 80 of meer
  Samen

  Samen wordt alles eigenlijk leuker en beter. En wat is er nou leuker dan samen naar nieuwe muziek luisteren? Doe jij een donatie van 80,00 euro, krijg je twee tickets voor een uniek liveoptreden van mij in oktober. Van deze tegenprestatie zijn slechts 50 tickets beschikbaar!

 • € 25 of meer
  Herinnerding

  Als je 25,00 doneert krijg je een handgeschreven kaart van mij met daarin een persoonlijke boodschap. Daarmee wordt deze kaart een herinnerding aan jouw bijdrage! Je ontvangt de ansichtkaart rond juni.

 • € 40 of meer
  Ik zie je

  Tijdens een livestream wil ik mijn EP presenteren en jij kan daarbij zijn! Door een ticket te kopen voor 40 euro verzeker jij jezelf van deelname aan deze livestream komende oktober.

 • € 50 of meer
  Vasthouden

  Muziek beluister je tegenwoordig veel via streamingsdiensten. Toch is het ook fijn om een oldskool CD vast te houden. Als jij voor deze tegenprestatie kiest, ontvang jij van mij medio oktober van dit jaar mijn EP op een CD.

 • € 75 of meer
  #MARGOTSMINUUTJE

  Mis jij nou al maandenlang die ene cover van jouw favoriete artiest? Geen probleem! Door deze tegenprestatie verzeker jij je van een #margotsminuutje naar keuze! Vraag jij een pop-, soul- of rocknummer aan? Wil je liever jazz of echte blues? Bijna alles is mogelijk, alleen mijn gruntskills zijn wat onderontwikkeld;-)! Vanaf juni zal ik als tegenprestatie de #margotsminuutjes gaan posten!

 • € 500 of meer
  Kom binnen

  Als je een donatie doet van 500,00, is mijn tegenprestatie dat ik een privé-concert bij je verzorg. Dit mag bij je thuis zijn of op een evenement of feestje dat je organiseert. We plannen gauw een moment, waarna ik jouw feestje hoop op te leuken! Deze tegenprestatie is ex. reiskosten.

 • € 1.000 of meer
  Van binnen

  Als je kiest voor Kom Binnen ga ik aan de slag met een persoonlijk liedje voor jou. We maken kennis, waarna ik op basis van wat je me vertelt een persoonlijk liedje voor ga maken! Deze tegenprestatie is de meest persoonlijke die ik je kan geven deze zomer!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023