Hoera!! Vincent Koreman - Hellscapes, een boek vol AI kunst is geslaagd!

Dankzij 82 donaties die samen € 2.648 opleverden voor Vincent Koreman.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Hellscapes, een boek vol AI kunst

Hellscapes, surpass bone and skull - een boek met AI kunst? hell yeah!

Vincent Koreman
Vincent Koreman
coordinator Prop St Joost

#AI Kunstenaar, Muzikant, Docent, Coordinator, Producer, Label Eigenaar, Voormalig Artistiek Directeur Prijswinnend Cutting-edge Festival.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 25 of meer
  Een boek in je brievenbus!

  Een examplaar van 'Hellscapes, surpass bone and skull' in je brievenbus. Pro drukwerk, hardcover boek met 64 pagina's AI gegenereerde visuele waanzin. Samengesteld en gemaakt door Vincent Koreman. Met de hand genummerd. bijdrage is inclusief verzending in Nederland.

 • € 10 of meer
  keep up the good work!

  Goed bezig en blijf ermee doorgaan! Een vriendelijk support bedrag voor de maker en de kosten van door ontwikkeling van het project.

 • € 30 of meer
  Een gelimiteerde A3 print op handgeschept papier.

  Een print op A3, op handgeschept, 320 gr papier, gemaakt in India. Geprint met hoogwaardige technologie. Genummerd en getekend. Bijdrage is inclusief verzendkosten in Nederland.

 • € 40 of meer
  Een boek en een A3 print

  Een examplaar van 'Hellscapes, surpass bone and skull' in je brievenbus. Pro drukwerk, hardcover boek met 64 pagina's AI gegenereerde visuele waanzin. Samengesteld en gemaakt door Vincent Koreman. Met de hand genummerd. PLUS: Een print op A3, op handgeschept, 320 gr papier, gemaakt in India. Geprint met hoogwaardige technologie. Genummerd en getekend. Bijdrage is inclusief verzendkosten in Nederland.

 • € 50 of meer
  Twee boeken thuis!

  Twee examplaren van 'Hellscapes, surpass bone and skull' in je brievenbus. Pro drukwerk, hardcover boek met 64 pagina's AI gegenereerde visuele waanzin. Samengesteld en gemaakt door Vincent Koreman. Met de hand genummerd. --- Een voor jou en een voor je familielid / beste vriend(in) / een andere geinteresseerde / een random stranger.

 • € 100 of meer
  boek + print + exclusieve sessie met het door vincent koreman getrainde AI model

  Voor 100 euri krijg je natuurlijk een boek en een print thuisgestuurd, maar mag je ook, samen met Vincent Koreman, input leveren voor je eigen digitale afbeelding, die dan ook jouw eigendom wordt.

 • € 250 of meer
  lezing, les of presentatie

  Een lezing, les of presentatie van Vincent Koreman over zijn werk met kunstmatige intelligentie en het getrainde model in Disco Diffusion. Op elke locatie in Nederland. Duur 60 minuten.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023