Ruben Anthony - DNA

een project van RUBEN ANTHONY — Almere, Nederland
Ruben Anthony - DNA

Ik wil een album maken met muziek geïnspireerd door mijn dochter. Een mooi R&B-Pop album genaamd DNA.

RUBEN ANTHONY
RUBEN ANTHONY
zanger, artiest

Ik ben RUBEN ANTHONY en ik ben artiest. Je kan me kennen van The voice, Meisje van Plezier, Familie Kruys, Guilty Pleasures of Soulbrothers.

2 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 10 of meer
  Let's walk

  Alle kleine beetjes samen maken een hele grote statement. Ik hou van deze quote. Het is onomstreden waar. Step by step leg je zo kilometers af. Let's walk!

 • € 30 of meer
  EEUWIG DANKBAAR

  Elke kleine beetjes tellen mee! Dankjewel dat je me steunt! je hebt mijn eeuwige dank!

 • € 50 of meer
  1 uur Prive zangles

  Ik ben je onwijs dankbaar voor je support. We gaan in mijn studio in Almere een uurtje samen zingen. Ik neem de wijn mee en jij je stem! :-)

 • € 70 of meer
  HARDE DNA

  Je bent, net als ik nog zo'n diehard fan, die een echte cd gewoon in de kast wil hebben! Met jouw donatie krijg je een gesigneerde DNA hard copy thuis gestuurd.

 • € 100 of meer
  2 kaartjes voor het Celebration Crowdfunding Concert

  Voor dit geweldige bedrag, krijg je 2 kaartjes voor het akoestische concert op vrijdag 2 juni in Almere. Wees er snel bij! Er zijn maar 20 van deze geweldige plekken beschikbaar. Je krijgt van mij een speciale link en code om je kaartje te reserveren.

 • € 250 of meer
  PICKNICK IN THE PARK

  Dit is mijn favo tegenprestatie. Just you and me ( and a friend ?) op een mooie dag in april of mei in het park in Almere. Ik zorg voor de hapjes en drankjes en we hebben even quality time! Who doesn't love some good old QT!?!?

 • € 1.200 of meer
  Party at your Party

  Stel je voor je ( vrijgezellen) feestje met je girls of een jubileum van je ouders of je bruiloft en dan BOEM RUBEN ANTHONY LIVE ON STAGE. Dat wordt heeeeeul gezellig!!!

 • € 5.000 of meer
  Voor bedrijven: Op maat gemaakte nummer!

  Heb je een jong bedrijf en wil je een origineel lied voor en over je bedrijf? Lijkt het je leuk om je medwerkers op je bedrijfsfeest te verrassen met een leuke track. Dan is dit jouw button! Press the button en we gaan in gesprek en maken jouw bedrijfshit! Je bent ook uitgenodigd op 3 juni om samen met mij te vieren dat we het doel hebben bereikt.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023