Hoera!! Godert Walter - Het Grote Groninger Poezenboek is geslaagd!

Dankzij 157 donaties die samen € 7.582 opleverden voor Godert Walter.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Het Grote Groninger Poezenboek

Het Grote Groninger Poezenboek: Een kleine geschiedenis van Groningen in 101 kattenverhalen.

Godert Walter
Godert Walter
Boekenmaker - & verkoper

Godert Walter is de oudste zelfstandige boekhandel van Groningen en bevindt zich al bijna 80 jaar in de binnenstad van Groningen.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Je eigen kat in het boek + het boek

  Het neusje van de zalm, het blaadje peterselie op de Sheba: uw kat vereeuwigd in de eregalerij achterin het boek, met vermelding van naam en woonplaats en omrand door een comfortabele lijst. Gelimiteerde ruimte! (Hiervoor hebben we een digitale foto van goede kwaliteit nodig. Vergeet niet uw mailadres te vermelden zodat we u kunnen contacteren over de betreffende foto - gelieve deze foto aan te leveren vóór 15 juli). - Komt u het liever afhalen bij Godert Walter? We nemen voor verschijning contact met u op voor de gewenste leveringsmethode.

 • € 35 of meer
  Boek + set ansichtkaarten

  Ontvang het boek met een setje van vijf Groninger poezenansichtkaarten. - Komt u het liever afhalen bij Godert Walter? We nemen voor verschijning contact met u op voor de gewenste leveringsmethode.

 • € 40 of meer
  Boek + korting

  Ontvang het boek én een voucher met kattenkorting: een jaar lang 10% korting op anderstalige (poezen)boeken in het assortiment van Godert Walter (geldt niet voor Nederlandse boeken). - Komt u het liever afhalen bij Godert Walter? We nemen voor verschijning contact met u op voor de gewenste leveringsmethode.

 • € 40 of meer
  Boek + print

  Een illustratie uit het boek als A4 print. Op speciaal papier. Beperkte oplage. - Komt u het liever afhalen bij Godert Walter? We nemen voor verschijning contact met u op voor de gewenste leveringsmethode.

 • € 50 of meer
  Boek + poezenverjaardagskalender

  Ontvang het boek met een handige poezenverjaardagskalender, zodat je voortaan nooit meer de verjaardag van je kat, vrienden, familieleden of die van jezelf vergeet. - Komt u het liever afhalen bij Godert Walter? We nemen voor verschijning contact met u op voor de gewenste leveringsmethode.

 • € 650 of meer
  Handgebonden poezenboek

  De optie waarvan we stiekem hopen dat niemand die kiest (want het is knetterveel werk): ontvang een handgebonden super exclusieve editie van het Poezenboek. Jaloerse blikken gegarandeerd!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023