Hoera!! Sascha - Facking Vaderdag is geslaagd!

Dankzij 89 donaties die samen € 5.040 opleverden voor Sascha.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Facking Vaderdag

Een hybride documentaire over de invloed van trauma op je leven.

Sascha
Sascha
Regisseur

Afstudeerstudent audiovisuele media aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

5 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 100 of meer
  ON FIRE!

  Wauw! Heel erg bedankt! Dankzij jou zijn we een grote stap verder in het realiseren van de film. Bij deze bijzondere bijdrage hoort een speciale tegenprestatie. We zullen je een hint geven: het 'innerlijke vuurtje' waar de personages in de film opzoek naar zijn zal jij in jouw brievenbus ontvangen!

 • € 15 of meer
  BEDANKJE!

  Bedankt voor je bijdrage! Je ontvangt een persoonlijk bedankje van de regisseur. Wil je het maakproces van de film verder volgen? Kijk dan op het Instagram kanaal @fackingvaderdag_defilm!

 • € 25 of meer
  POSTER

  Heel erg bedankt voor je bijdrage, dankzij jou komen we een stapje verder bij het realiseren van de film! Je ontvangt de poster van Facking Vaderdag in je mail!

 • € 50 of meer
  EXCLUSIEVE BEHIND THE SCÈNES

  Wow heel erg bedankt! Met deze bijdrage krijg jij een kijkje achter de schermen. De exclusieve beelden van het verloop van de draaidagen worden naar jou gestuurd!

 • € 200 of meer
  AFTITELING!

  WAUW! Super bedankt voor deze bijdrage! Je helpt de film hiermee naar een hoger level te komen! Als dank bieden we een mooie plek aan op de aftiteling als officiële donateur (inclusief bedrijfslogo).

 • € 500 of meer
  TICKETS PREMIÈRE!

  Wauw ongelofeloos! We hebben hier geen woorden voor! We geven je naast een mooie plek op de aftiteling, 2 tickets naar de exclusieve première van de film!

 • € 1.000 of meer
  EXCLUSIEVE Q&A MET DE REGISSEUR

  Niet normaal!! Wow we zijn ongelofelijk dankbaar voor jouw vertrouwen in dit project en willen je graag de kans geven om in gesprek te gaan met de regisseur over de film om je op die manier ook persoonlijk te kunnen bedanken! Daarnaast verdien je een dikke plek op de aftiteling!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023