Hoera!! ULTRAUM - Verbouwing Loods: Kunst, Wijn, & Events is geslaagd!

Dankzij 151 donaties die samen € 12.018 opleverden voor ULTRAUM.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Verbouwing Loods: Kunst, Wijn, & Events

In een oude glasfabriek willen wij een plek creëren waar wij kunnen maken, ontmoeten, inspireren & delen

ULTRAUM
ULTRAUM
Collectief

Kunst, muziek, perfomances en events. Een collectief waar verschillende disciplines samenkomen om met elkaar te maken, ontmoeten en delen.

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 50 of meer
  ULTRAUM Beltoon 📱🎵

  Yes dankjewel voor dit mooie bedrag! Om jou te bedanken is er speciaal een ULTRAUM beltoon geproduceerd en die krijg jij cadeau! Dus vanaf nu volume hoog!

 • € 10 of meer
  Bedankje op je beeldscherm! 🎥 💬

  Bedankt dat je wilt bijdragen aan onze droom! In ruil voor jouw donatie ontvang je een video-bedankje waarin wij jou graag in het zonnetje zetten! 🌞✨

 • € 25 of meer
  ULTRAUM Badge 🥇

  Dankjewel voor deze donatie! Om jou te laten shinen krijg jij van ons een speciale ULTRAUM badge! Met 💗 gemaakt!

 • € 100 of meer
  Stickerpakket 🌈

  Dankjewel voor dit mooie bedrag, daar zijn wij heel blij mee! Mini ontwerpjes op stickers komen jouw kant op. Om bijvoorbeeld je laptop, koelkast of fiets mee te versieren!

 • € 250 of meer
  Flesje wijn op locatie 🍷

  Dankjewel voor dit mooie bedrag! Wat zijn we jouw dankbaar, weer een stapje dichter bij onze droom. Patrick verwelkomt jou graag bij 'Raisin the Bar' met een flesje wijn als dank 🍇✨

 • € 500 of meer
  Jouw naam verwerkt in een kunstwerk 🖌

  Dankjewel!! Omdat je zo goed helpt, wordt jouw naam verwerkt in een kunstwerk op locatie. Zie het als een dankmuur, om te laten zien hoe dankbaar we zijn voor jouw bijdrage. Kom je gauw kijken als het klaar is? Hou vooral onze instagram in de gaten om te zien wanneer het af is!

 • € 750 of meer
  Kunst logeerpartijtje 🎨

  Wat zijn we jou dankbaar, door jou komen wij nog sneller in de buurt van het bedrag dat wij hopen te halen. In ruil daarvoor doen wij een kunstuitlijn van 3-6 maanden. Zo kan je genieten van een kunstwerk van 1 van onze 2 kunstenaars bij jou thuis aan de wand! 🤩 PS: Na het behalen van het bedrag, maken we met elkaar een afspraak voor een ophaalmoment.

 • € 1.000 of meer
  Wijnproeverij aan huis! 🏡🍷

  We're blown away, dankjewel voor dit royale bedrag! Dan gaan we je natuurlijk wel een beetje in de watten leggen. En niet alleen jou, maar je mag ook nog 4 mensen uitnodigen. Patrick komt dan speciaal bij jou langs voor een wijnproeverij aan huis. Dat wil je niet missen! PS: Na het behalen van het bedrag, neemt Patrick contact met je op om een datum in te plannen.

 • € 10.000 of meer
  STANDBEELD 👑✨

  Wie niet waagt, wie niet wint! Als jij ons ondersteunt met dit zeeeeeeeeer royale bedrag, dan maken wij een standbeeld van jou! Zo blij zijn wij met jouw financiële ondersteuning! Je zal vereeuwigd worden als kunst en een mooie plek krijgen op onze locatie. Let's gooooo!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023