Hoera!! Jesse van Venrooij - DOKTER KEES is geslaagd!

Dankzij 429 donaties die samen € 36.150 opleverden voor Jesse van Venrooij.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
DOKTER KEES

Kees is arts. Hij onderzoekt of hij bij Willy, een diep demente man, euthanasie mag uitvoeren ondanks dat...

Jesse van Venrooij
Jesse van Venrooij
Filmmaker Sociaal Werker

Met FilmMoment maak ik films die gaan over vaak kwetsbare groepen/mensen. in opdracht en op eigen initatief. Altijd persoonlijk betrokken.

5 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 15 of meer
  Dankjewel!

  Super bedankt! - Je naam komt op de aftiteling - We houden je op de hoogte van het verloop.

 • € 25 of meer
  Dankjewel!

  Heel fijn! - Je krijgt een online link naar de documentaire zodra deze gerealiseerd is. - Je naam komt op de aftiteling

 • € 45 of meer
  Dankjewel!

  Echt heel fijn! - Je krijgt 2 tickets voor de exclusieve voorvertoning! - Je naam komt op de aftiteling - Je krijgt een online link naar de documentaire zodra deze gerealiseerd is.

 • € 75 of meer
  Dankjewel!

  Wauw! - Je krijgt een voucher om 'T Is Goed Zo te downloaden. www.tisgoedzo.nl - Je naam komt op de aftiteling - Je krijgt een online link naar de documentaire. zodra deze gerealiseerd is. - Je krijgt twee 2 tickets voor de exclusieve voorvertoning

 • € 150 of meer
  Dankjewel!

  Dit is superfijn! - Je krijgt 4 tickets voor de exclusieve voorvertoning - Je naam komt op de aftiteling - Je krijgt een online link naar de documentaire. zodra deze gerealiseerd is. -Je krijgt een voucher om 'T Is Goed Zo te downloaden. www.tisgoedzo.nl

 • € 250 of meer
  Dankjewel!

  Wat fantastisch! - Ik zal jou of je bedrijf persoonlijk noemen in een FB-of LinkedIn bericht! - Je naam komt op de aftiteling - Je krijgt een online link naar de documentaire zodra deze gerealiseerd is. - Je krijgt 4 tickets voor de exclusieve voorvertoning -Je krijgt een voucher om 'T Is Goed Zo te downloaden. www.tisgoedzo.nl

 • € 500 of meer
  Dankjewel!

  Dit maakt mij blij! Je ontvangt voor jouw organisatie of bedrijf een licentie om de documentaire onbeperkt in te zetten als educatief-materiaal (intern). - Je naam komt op de aftiteling - Je krijgt een online link naar de documentaire zodra deze gerealiseerd is. - Je krijgt 4 tickets voor de exclusieve voorvertoning -Je krijgt een voucher om 'T Is Goed Zo te downloaden. www.tisgoedzo.nl - Bovendien zal ik jou of je bedrijf persoonlijk noemen in een FB-of LinkedIn bericht!

 • € 1.000 of meer
  Dankjewel!

  Dit maakt mij heel blij! - We komen graag een keer binnen jouw bedrijf of organsiatie een vertoning geven met nagesprek. - Je naam komt op de aftiteling - Je krijgt een online link naar de documentaire zodra deze gerealiseerd is. - Je krijgt 4 tickets voor de exclusieve voorvertoning -Je krijgt een voucher om 'T Is Goed Zo te downloaden. www.tisgoedzo.nl - Ik zal jou of je bedrijf persoonlijk noemen in een FB-of LinkedIn bericht! - Je ontvangt voor jouw organisatie of bedrijf een licentie om de documentaire onbeperkt in te zetten als educatief-materiaal (intern).

 • € 2.500 of meer
  Dankjewel!

  Dit is indrukwekkend! - Ik kom graag een “one-minute-of-fame” film maken van jou, je bedrijf of organisatie (max 1,5 dagen werk in totaal). - Je naam komt op de aftiteling - Je krijgt een online link naar de documentaire zodra deze gerealiseerd is. - Je krijgt 4 tickets voor de exclusieve voorvertoning -Je krijgt een voucher om 'T Is Goed Zo te downloaden. www.tisgoedzo.nl - Ik zal jou of je bedrijf persoonlijk noemen in een FB-of LinkedIn bericht! - Je ontvangt voor jouw organisatie of bedrijf een licentie om de documentaire onbeperkt in te zetten als educatief-materiaal (intern).

 • € 5.000 of meer
  Dankjewel!

  Ongelofelijk en sprakeloos! We weten niet hoe we je hiervoor kunnen bedanken. Je krijgt vanzelfsprekend al het bovenstaande. Maar we nemen ook even persoonlijk contact op om samen tot een mooie tegenprestatie te komen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023