Hoera!! Marc Thelosen - L'eau faux is geslaagd!

Dankzij 39 donaties die samen € 4.093 opleverden voor Marc Thelosen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
L'eau faux

Wat krijg je als je mineraalwater, kraanwater en wijwater met elkaar mixt?

Marc Thelosen
Marc Thelosen
producent

seriousFilm

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer

  10€ een druppel? Zeker niet! Je stuurt je adres en wij sturen je een mooie kaart waarop een link te vinden is met password om onze 25min lange eerste film op te zien

 • € 25 of meer

  Al het bovenste en een fles L'eau faux. Een blauwe glazen fles waarin een cent hangt. Zie het geldstuk langzaam oplossen in het water. Geld wordt water. Als je het opent is magie verdwenen. Kan opgepikt worden op distributie punten in Amsterdam, Rotterdam en Brussel. (opsturen +5€) Beperkte gesigneerde en genummerde oplage. Don't drink it; buy it.

 • € 60 of meer

  Alles wat je wil van het bovenstaande + een van deze boeken 1. Cloacinae houtdruk/linodruk/zeefdruk filmposter. Kleine oplage, iedere poster is anders, gesigneerd en genummerd 2. Het boek; I'm a lone monk walking with a leaky umbrella (shadow-puppets 2012-2017) 3. L'eau faux fles

 • € 120 of meer

  Alles wat je wil van het bovenstaande + je bent ook welkom om eens op de set te komen kijken als we daar eenmaal aan de slag gaan met ijs en schaduwpoppen. Heel Interessant om te zien, we gaan een grote set bouwen van twee 1000liter tanks, vrieskisten gevuld met ijsobjecten.

 • € 300 of meer

  Alles wat je wil van het bovenstaande + je naam op de aftiteling.

 • € 600 of meer

  Alles wat je wil van het bovenstaande + Een schaduwpop uit L'eau faux of Cloacinae. Ontworpen en beschilderd door Serge Onnen, uitgesneden uit dierenhuid door Tian Xian (provincie Herbei) Wanneer deze poppen in galeries geëxposeerd worden ligt de prijs vele malen hoger. Een buitenkans om een bijzonder kunstwerk te bemachtigen. (oplage 3 per pop karakter. Enkele poppen vallen buiten deze actie) Alleen tijdens deze crowfund-periode!

 • € 1.000 of meer

  Alles wat je wil van het bovenstaande + Je naam op de aftiteling en ook nog een schaduwpop uit L'eau faux of Cloacinae. Ontworpen en beschilderd door Serge Onnen, uitgesneden uit dierenhuid door Tian Xian (provincie Herbei) Wanneer deze poppen in galeries geëxposeerd worden ligt de prijs vele malen hoger. Een buitenkans om een bijzonder kunstwerk te bemachtigen. (oplage 3 per pop karakter. Enkele poppen vallen buiten deze actie) Alleen tijdens deze crowfund-periode!

 • € 2.000 of meer

  Alles wat je wil van het bovenstaande + Altijd ervan gedroom om in een schaduwpoppen film te spelen? Dit kan nu; Met deze deal ontwerp ik een pop, gepast op jouw persoon of op iemand anders die jij uitkiest, vervolgens zal deze pop een rol krijgen binnen de film.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023