Hoera!! Video Power - Schaduwjager is geslaagd!

Dankzij 66 donaties die samen € 8.150 opleverden voor Video Power.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Schaduwjager

Schaduwjager is een korte film over een jongen en de zoektocht naar zijn gestolen view master. Gevuld met...

Video Power
Video Power
audiovisueel platform

creatieve sparringpartner voor onderzoekende makers, met als basis Maastricht

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Dankjewel!

  Dit is toch zeker een halve Limburgse vlaai voor de crew! Onder deze donateurs verloten we vijf van de beste vlaaien. Of je nou in Vaals of in Groningen woont, we komen ze bij je langsbrengen!

 • € 15 of meer
  Vele kleine blaadjes vormen uiteindelijk een heg, heel erg bedankt!

  We sturen we je een link met toegang tot de film wanneer die af is.

 • € 30 of meer
  Toptoptop! Heel fijn!

  We willen je graag uitnodigen voor de premiere! Natuurlijk mag je ook iemand meenemen. Tot binnenkort!

 • € 50 of meer
  Wow! Daar kunnen we zeker wel een paar mensen voor het doolhof in sturen. Fantastisch!

  We nodigen jou en een vriend(in) uit voor de premiere van onze film en voor een speciale tour door het labyrint van de film! Tijdens deze tour neemt de regisseuse je mee en verteld over labyrinten, films en jeugdsentiment. Daarna mag je zelf de uitgang zoeken. Vrees niet, we komen je wel helpen als het niet lukt, we zijn veel te blij met je!

 • € 100 of meer
  Echt supervet! Er kan wel een knipbeurt vanaf voor die heggen zo!

  We hebben als bedankje een hele goodiebag in de aanbieding. Natuurlijk kunnen we niet zonder jou +1 op de premiere, maar ook krijg je een poster van de film, vermelden we je naam op de aftiteling en krijg je een unieke boodschappentas met daarop een foto of logo van de film. Die boodschappen bij de Jan Linders gaan voortaan in stijl mee naar huis!

 • € 250 of meer
  Man oh man! Te gek, we zien al schaduwen op de muur!

  Om je te bedanken nodigen we je heel graag uit voor een fantastisch diner. Natuurlijk mag je iemand meenemen, zetten we je naam op de credits en willen we je ook graag op de premiere terugzien. En geen zorgen, de crew blijft ver uit de buurt van de keuken, de maaltijd zal bereid worden door een kok die normaalgesproken in een heus sterrenrestaurant werkt! Die ken wel koken dus!

 • € 500 of meer
  We vegen het zweet van ons voorhoofd hier, niet normaal! Fantastisch, enorm bedankt voor je gulle gift!

  Over die premierekaartjes, credits en goodiebag hoeven we het natuurlijk niet te hebben, dat spreekt voor zich. Ook willen we je graag uitnodigen om als onze speciale gast een dagje op de filmset mee te komen kijken.

 • € 1.000 of meer
  MAN!

  Als we hier iets over te zeggen hadden zouden we je het labyrint cadeau doen! Maar helaas, dit wordt het niet. Dit vraagt wel om iets speciaals natuurlijk. Gefeliciteerd met je nieuwe baan, we bombarderen je tot executive producer van de film! Die premierekaartjes spreken natuurlijk voor zich, maar we gaan graag met je in gesprek over een gepaste reward. Misschien een teambuildingmiddag voor je bedrijf, een workshop, we komen er wel uit!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023