Hoera!! Wijnand Matte-Nande - From The Snow-Covered Hill is geslaagd!

Dankzij 129 donaties die samen € 17.021 opleverden voor Wijnand Matte-Nande.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
From The Snow-Covered Hill

Spannende en emotionele kijk op pesten, depressie en de kracht van een kleine vriendschap door de ogen va...

Wijnand Matte-Nande
Wijnand Matte-Nande

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Kleine vriendschap

  Wij appreciëren deze kleine bijdrage met een handgeschreven bedankkaart. Uiteraard met een mooie afbeelding om je plekje naar keuze op te fleuren.

 • € 25 of meer
  Vimeo link

  Je ontvangt een VIMEO link en wachtwoord om de film zo vaak te kijken als je zelf wil.

 • € 50 of meer
  Screening

  Je krijgt een uitnodiging naar een screening, zodat je de film samen met ons en een publiek kunt zien.

 • € 75 of meer
  Inkttekening

  Je ontvangt een inkttekening van een karakter naar keuze. Dit handgemaakte kunstwerkje zal met Japanse Holbein inkt vervaardigd worden op A4 formaat. Natuurlijk ontvang je ook een Vimeo link en een handgeschreven bedankkaart. Je naam komt op de aftiteling.

 • € 100 of meer
  Workshop

  Altijd al met verf willen werken om achtergronden te vervaardigen? Tijdens een gezellige workshop van een paar uur zullen we je tips geven om de basis te leren. Wij werken met dezelfde verf en kwasten als studio Ghibli, welke beschikbaar worden gesteld. De workshop zal plaatsvinden in Eindhoven, reiskosten zijn voor eigen rekening. Je naam komt op de aftiteling.

 • € 150 of meer
  Handgemaakt kunstwerkje

  Je ontvangt een inkttekening van een shot uit de film. Van elk shot zullen we er maar eentje maken, dus hij is nog exclusief ook! Dit handgemaakte kunstwerkje zal met Japanse Holbein inkt vervaardigd worden op A4 formaat. Natuurlijk ontvang je ook een Vimeo link en handgeschreven bedankkaart. Je naam komt op de aftiteling.

 • € 250 of meer
  Artbook

  Je ontvangt een prachtig gesigneerd artbook vol afbeeldingen uit het ontwerpproces en achtergronden die gebruikt zijn in de film. Natuurlijk ontvang je ook een Vimeo link en handgeschreven bedankkaart. Je naam komt op de aftiteling.

 • € 375 of meer
  Achtergrond uit de film

  Je ontvangt een unieke achtergrond die gebruikt is in de film. Dit handgeschilderde kunstwerkje is vervaardigd met Japanse Nicker poster color paint, dezelfde die studio Ghibli gebruikt. Mooie, heldere kleuren zijn dus gegarandeerd. De achtergrond zal in passe-partout worden aangeleverd. Natuurlijk ontvang je ook een Vimeo link en handgeschreven bedankkaart. Je naam komt op de aftiteling.

 • € 475 of meer
  Achtergrond XL

  Achtergrond XL: je ontvangt een unieke, extra grote achtergrond die gebruikt is in de film. Dit handgeschilderde kunstwerkje is vervaardigd met Japanse Nicker poster color paint, dezelfde die studio Ghibli gebruikt. Mooie, heldere kleuren zijn dus gegarandeerd. De achtergrond zal ingelijst worden aangeleverd. Natuurlijk ontvang je ook een Vimeo link en handgeschreven bedankkaart. Je naam komt op de aftiteling.

 • € 500 of meer
  Unieke achtergrond!

  Niet alleen ontvang je een unieke achtergrond die gebruikt is in de film, wij zullen het plaatje compleet maken door de figuren op cel te schilderen zoals het shot er in de film uitziet. De handgeschilderde achtergrond is vervaardigd met Japanse Nicker poster color paint, dezelfde die studio Ghibli gebruikt. Mooie, heldere kleuren zijn dus gegarandeerd. De achtergrond met cel zal ingelijst worden aangeleverd. Natuurlijk ontvang je ook een Vimeo link en handgeschreven bedankkaart. Je naam komt op de aftiteling.

 • € 750 of meer
  Zéér exclusief beeldje

  Een zéér exclusief beeldje, gebaseerd op de filmposter. Natuurlijk ontvang je ook een Vimeo link en handgeschreven bedankkaart. Je naam komt op de aftiteling.

 • € 1.000 of meer
  We tekenen je!

  We tekenen je als leerling van de kostschool en verstoppen je doorheen de film. Je kunt naar jezelf op zoek gaan en vervolgens iedereen erop wijzen dat je in een animatiefilm hebt gefigureerd! Als bewijs sturen we je een inkttekening van je personage, vervaardigd met Japanse Holbein inkt op een A4 vel. Natuurlijk ontvang je ook een Vimeo link en een handgeschreven bedankkaart. Je naam komt op de aftiteling.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023