Hoera!! Martha Van Der Bly - Eva's Mission is geslaagd!

Dankzij 103 donaties die samen € 12.265 opleverden voor Martha Van Der Bly.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Eva's Mission

Eva Schloss, een van de laatste Auschwitz-overlevenden en stiefdochter van Otto Frank vecht tegen groeien...

Martha Van Der Bly
Martha Van Der Bly

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  EVA TEAM

  Thank you! Welkom! Je bent nu deel van het team! Je ontvangt alle news updates van Eva's Mission, en klein verhaaltjes en behind the scenes pictures... Je bent een unieke deelnemer aan Eva's Mission!

 • € 25 of meer
  EVA ON-LINE FILM PLUS

  Jij krijgt als allereerste toegang tot de digitale download van de film EN Je ontvangt een persoonlijk bedankje van de regisseur! . Plus all of the above!

 • € 50 of meer
  EVA'S TWAALF LEVENSLESSEN

  Je ontvangt elke maand een jaar lang een VLOG met Eva's wijze levenslessen. Eva heeft zoveel meegemaakt. En toch nooit hoop verloren. Nu deelt ze met jou haar wijze levenslessen! EN Je naam wordt vermeld in de THANK YOU section van de film. Jouw naam op het witte doek! Plus all of the above.

 • € 100 of meer
  EVA FILM CREDIT PLUS

  Je ontvangt een speciale DVD van de film EN Je ontvangt een print van een still, en een bedankje van de regisseur, per post. Plus all of the above!

 • € 250 of meer
  EVA BOEK

  Je ontvang een gesigneerd exemplaar van Eva's aangrijpende boek 'Eva's Story' Plus all of the above.

 • € 500 of meer
  EVA TOUR

  Je krijgt een persoonlijke tour door Martha langs alle belangrijke plekken in het leven van Eva Schloss in Amsterdam EN Twee VIP-tickets voor de premiere van de film in Nederland of in Engeland, en twee glazen champagne! (reis + verblijf niet inbegrepen) En alle hierboven genoemde digitale rewards.

 • € 1.000 of meer
  EVA ASSOCIATE PRODUCER CREDITS

  Jouw naam wordt vermeld als een Associate Producer Credit op de aftiteling van de film. En alle hierboven genoemde digital rewards.

 • € 2.500 of meer
  EVA DINNER

  Je ontvang een uitnodiging voor een diner met Eva Schloss en Martha ofwel in Amsterdam of in London, en een speciale presentatie over de voortgang van de film, and de kans voor een private Q&A! A once in a lifetime opportunity! Plus, alle hierboven vermelde digital rewards. en Associate Producer Credits.

 • € 5.500 of meer
  EVA EXECUTIVE PRODUCER

  Je ontvang exclusieve top-billing Executive Producer Credits. EN: VIP Tickets voor de premiere, een speciale DVD, een gesigneerd exemplaat van Eva's Story. En alle digitale rewards zoals hierboven genoemd.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023