Hoera!! Claire Meulemeester - Salem Reed is geslaagd!

Dankzij 68 donaties die samen € 3.800 opleverden voor Claire Meulemeester.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Salem Reed

Een kunstzinnig documentair portret van de intrigerende, extravagante drag queen Salem Reed - en de perso...

Claire Meulemeester
Claire Meulemeester

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Bedankt voor uw steun!

  Wanneer de film uitkomt, krijgt u van ons: Een exclusieve HD-link van de film!

 • € 25 of meer
  Wat leuk dat u ons wilt steunen!

  U krijgt van ons het "Fishy Queen": Een exclusieve HD-link van de film + Je naam als sponsor in de aftiteling!

 • € 50 of meer
  Bedankt voor de support!

  Om u te bedanken, krijgt u van ons het "Queen Bee" - Een unieke polaroid foto van Salem met een persoonlijk bedankje! - 1 première kaartje! - Uw (bedrijfs)naam als sponsor in de aftiteling - Een kleine drag-verrassing!

 • € 100 of meer
  Super bedankt voor dit geweldige bedrag!

  U ontvangt het "Killer Queen* pakket: - Een unieke polaroid foto van Salem met een persoonlijk bedankje! - Uw (bedrijfs)naam als sponsor in de aftiteling! - 2 première kaartjes! - DVD van de film!

 • € 200 of meer
  Een geweldige, koninklijke bijdrage.

  In het "Drag Royalty"pakket vindt u: - Een persoonlijke portret van uzelf in de stijl van de film door animator Carmen! - Een unieke polaroid foto van Salem met een persoonlijk bedankje! - Uw (bedrijfs)naam als sponsor in de aftiteling! - 2 première kaartjes! - DVD van de film!

 • € 500 of meer
  Dankuwel!

  Met deze bijdrage mag u uzelf zonder meer de "Queen of Queens" noemen. U krijgt: - Een bijzondere make-up les van Salem Reed (voor zowel mannen als vrouwen!) - Een persoonlijke tekening naar keuze in de stijl van de film door animator Carmen! - 2 première -kaartjes! - De DVD van de film! - Uw (bedrijfs)naam als sponsor in de aftiteling!

 • € 1.000 of meer
  Een goddelijke bijdrage!

  In het "Goddess" pakket zitten: - 4 première-kaartjes! (VIP) - Een make-up lesje van Salem Reed herself! (voor zowel mannen als vrouwen) - De DVD van de film! - A3 Poster van de film! - Uw (bedrijfs)naam als sponsor in de aftiteling! - Een persoonlijke tekening naar keuze in de stijl van de film door animator Carmen!

 • € 1.500 of meer
  Wauw, wat een prachtig bedrag

  Wanneer je ons dit schenkt, krijg je als tegenprestatie het uitgebreide, fabuleuze "RuPaul" pakket bestaande uit: - Een bijzonder middag waarin Salem je van top tot teen omtovert tot dragqueen! - 4 première-kaartjes! (VIP) + drankjes - Een persoonlijke tekening naar keuze in de stijl van de film door animator Carmen! - Concept art van de film! - De DVD van de film! - A3 Poster van de film! - Een speciale plek op de aftiteling met uw (bedrijfs)naam als "Hoofdsponsor"!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023