Hoera!! Hanneke & Tosca - Sock Monster is geslaagd!

Dankzij 57 donaties die samen € 2.858 opleverden voor Hanneke & Tosca.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Sock Monster

Hoe het eten van sokken leidt tot een zoektocht naar erkenning.

Hanneke & Tosca
Hanneke & Tosca

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Dankje!

  Bedankt voor je steun! 
Je krijgt een handgeschreven ansichtkaart met een beeld uit de film naar je toegestuurd.

 • € 25 of meer
  Topper dankjewel!

  Je krijgt een Sick-of-Single-Socks-sok! Een gezeefdrukte jokersok om je enkele sokken weer tot sokkenparen te maken. Die wil je hebben, staat heel kek, vooral in sandalen ;)

 Ook krijg je een digitale link naar de film Sock Monster.

 • € 50 of meer
  Heel erg bedankt!

  Je wordt de trotse eigenaar van een door Hanneke gekleid beeldje van Sock Monster, je krijgt een digitale link naar de film en natuurlijk voor jou ook een Sick-of-Single-Socks-sok. 


 • € 100 of meer
  Super Mega dankje!


  Voor jou twee kaartjes voor de première van de film Sock Monster op het Go Short Festival in Nijmegen, een gekleid beeldje van Sock Monster en een Sick-of-Single-Socks-sok. Niet vergeten de sok aan te trekken naar de première!

 • € 200 of meer
  Wow! Dankjewel. 


  We nodigen je uit voor een exclusieve kleinschalige vertoning van de film in Arnhem + een Q&A met de makers, ons dus + een meet & greet met Sock Monster en de andere karakters in de vorm van een tentoonstelling. Je krijgt ook een gekleid beeldje en ook voor jou een Sick-of-Single-Socks-sok. 


 • € 500 of meer
  We Love you! 


  Je wordt eigenaar van een unieke prop uit de film. Je wordt uitgenodigd voor een exclusieve kleinschalige vertoning van de film in Arnhem + een Q&A met de makers, ons dus + een meet & greet met Sock Monster en de andere karakters in de vorm van een tentoonstelling. Je krijgt ook een gekleid beeldje en ook voor jou een Sick-of-Single-Socks-sok.  • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023