Hoera!! Sophie van Bree - Synchroon is geslaagd!

Dankzij 69 donaties die samen € 4.500 opleverden voor Sophie van Bree.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Synchroon

Over liefde en de achterkant van liefde, rouw, bij weduwnaars en weduwen die meer dan een halve eeuw same...

Sophie van Bree
Sophie van Bree
Documentairemaker

Utrecht

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Een grote visuele knuffel voor jou!

  Je krijgt een persoonlijk bedankt bericht en wordt op de hoogte gehouden van alle updates rondom de film. Ook komt je naam op de aftiteling te staan.

 • € 25 of meer
  Een hartjesregen voor jou!

  Je naam komt op de aftiteling te staan en je ontvangt een speciaal voor jou uitgekozen gedicht over liefde op een kaart geïllustreerd door Lotte van Bree in je mailbox plus het bovenstaande!

 • € 50 of meer
  Een liefdesdans voor jou!

  Twee kaartjes voor de première van de film, waar je je naam op de aftiteling ziet stralen. Daarnaast krijg je een exclusieve link naar de film. Ook krijg je een speciaal voor jou uitgekozen gedicht over de liefde op de kaart geïllustreerd door Lotte van Bree door de brievenbus. En je krijgt natuurlijk alle updates rondom de film in je mailbox!

 • € 100 of meer
  Een liefdesbubbel!

  Samen met je beste vriend(in), geliefde of andere dierbare heten we je welkom op de première. Vergeet ook niet je brievenbus te checken voor een speciaal voor jou uitgekozen gedicht over de liefde in mooie lijst met illustratie door lotte van Bree. En natuurlijk krijg je ook de exclusieve link in je mailbox, wordt je op de hoogte gehouden en komt je naam op de aftiteling te staan.

 • € 250 of meer
  We spatten uit elkaar van liefde.

  Daarom ben je samen met je beste vriend(in), geliefde of andere dierbare uitgenodigd voor de première. Loop langs de bar voor een welkomstdrankje op onze kosten en geniet voorafgaand met een speciaal samengestelde Spotify-lijst met 25 rakende, rustgevende en mooie muzieknummers die een inspiratie zijn voor SYNCHROON. Gebruik je geen Spotify?Dan sturen we je de nummers op een CD. Ook valt er een speciaal voor jou uitgekozen gedicht uit op een kaart geïllustreerd door Lotte van Bree op jouw deurmat, houden we je op de hoogte en staat je naam op het witte doek!

 • € 500 of meer
  Het lijkt wel een sprookje!

  Naast alle bovenstaande rewards krijg je een gezellige high tea met de regisseur en producent van SYNCHROON. Wij maken brownies, hartige wraps en taart. We zorgen voor thee, een boxje met fijne muziek en leuke filmverhalen: een gezellige middag dus! Kijk ook naar de theateraftiteling van de film. Daar vind je jouw naam en/of logo opvallend en krijg je een mooie illustratie met gedicht in lijst, geïllustreerd door Lotte van Bree.

 • € 1.000 of meer
  Sodeju, we krijgen het nu wel heel warm!

  Graag organiseren we voor jou en je grote liefde - dat mag ook je oma, buurman of hond zijn - een privé screening met een huisgemaakt diner voorafgaand, gemaakt door de producent en regisseur van SYNCHROON. Lijkt het je leuk om de film te bekijken met een grote groep? We vertonen de film op een locatie naar keuze. Ook krijg je de bovenstaande rewards met een extra grote vermelding op onze aftiteling.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023