Hoera!! Dégradé - Help SYLVIA & TED aan decor en kostuum! is geslaagd!

Dankzij 77 donaties die samen € 5.595 opleverden voor Dégradé.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Help SYLVIA & TED aan decor en kostuum!

Intieme voorstelling over de liefde en de flirt met de dood geïnspireerd op Sylvia Plath en Ted Hughes.

Dégradé
Dégradé
Theatergezelschap

Dégradé heeft ten doel om beeldend geluidstheater en het onderzoek daarnaar een plek te geven in het huidige culturele aanbod.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Onze stem, hun taal, uw oor

  Geweldig! Voor u: een audiofragment van het favoriete gedicht van- en voorgelezen door David Geysen of Beaudil Elzenga (uw keuze!)

 • € 10 of meer
  De dank

  Alle beetjes helpen! Dus een absolute dikke DANK! En uiteraard ontvangt u een uitnodiging voor de voorstelling!

 • € 50 of meer
  Ticket en een potje honing

  Machtig! Voor u: een kaartje voor de voorstelling (op een dag naar keuze) en na afloop van de voorstelling een klein potje honing van de bijen van Dégradé!

 • € 150 of meer
  De Glazen Stolp, Jij zegt het.

  Enorm bedankt! Sylvia schreef de roman: 'De Glazen Stolp'. Een graag gelezen boek door zowel David als Beaudil. En nu is het voor u! Met persoonlijk bericht en handtekening van David en Beaudil. of: Benieuwd naar Ted's kant van het verhaal? Dat waren wij ook! Wij lazen: 'Jij zegt het' van Connie Palmen. En u mag het hebben! Met een persoonlijk bericht en handtekening van David en Beaudil.

 • € 200 of meer
  Het heilig script

  1000 maal DANK! Voor u: 1 van de 2 enige fysieke werkscripts van de voorstelling met aan- en tekeningen! U kiest: van David of Beaudil?

 • € 250 of meer
  Biografie Sylvia Plath

  Waanzin! Hoe kunnen we u bedanken? Zo: voor u de door ons gebruikte biografie van Sylvia Plath. Onze bijbel. Met aantekeningen incluis en persoonlijk bericht en handtekening van David en Beaudil.

 • € 300 of meer
  Repetitieruimte voor 1 dag

  Grandioos! Wilt u zijn waar de magie gemaakt wordt? Dat kan! Voor u: 1 dag onze repetitieruimte in Den Haag tot uw beschikking! (Na ons repetitieproces (vanaf februari 2022!))

 • € 500 of meer
  Persoonlijk gedicht door David

  Kolossaal! U bent werkelijk een held voor de kunst! En daarom, absoluut verdiend: door David Geysen een persoonlijk gedicht handgeschreven, speciaal voor u!

 • € 1.000 of meer
  De Wereld!

  Werkelijk KONINKLIJK! De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door u! En daarom verdiend u de wereld! Om daar zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen: - Twee kaartjes voor de voorstelling (op een dag naar keuze) - Een persoonlijk, handgeschreven gedicht door David Geysen (persoonlijk door David overhandigd na afloop van de door u bezochte voorstelling, anders thuisgestuurd) - Een originele portrettekening van Sylvia en Ted door Beaudil Elzenga (persoonlijk door Beaudil overhandigd na afloop van de door u bezochte voorstelling, anders thuisgestuurd) - Uw naam vermeld op onze site

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023