Hoera!! Joost Kleppe - Engel aan mijn bed : Joost Kleppe is geslaagd!

Dankzij 113 donaties die samen € 6.116 opleverden voor Joost Kleppe.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Engel aan mijn bed : Joost Kleppe

'Engel aan mijn bed' is een nieuw liedjesalbum van Joost Kleppe (tekst en muziek)

Joost Kleppe
Joost Kleppe
Componist

Joost Kleppe legt zich toe op het schrijven van vocale muziek. Daarbij vormt poëzie of theater dikwijls het uitgangspunt.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Het luxe boekje, gesigneerd, én samen aanwezig zijn bij de albumpresentatie

  Zondagmiddag 30 oktober vindt de feestelijke albumpresentatie plaats in de vorm van een concert op een nader te bepalen locatie in Utrecht. Enkele liedjes worden daar live uitgevoerd. Ook wordt de componist op ludieke wijze geïnterviewd. Je bent welkom, en neem gerust iemand mee. Daarnaast ontvang je daar het luxe gesigneerde boekje van ENGEL AAN MIJN BED.

 • € 10 of meer
  Gewoon een bijdrage

  Ik vind dit een heel leuk project en ondersteun het graag met een kleine bijdrage, maar hoef het boekje niet te hebben. Ik ontvang als attentie een speciaal voor mij uitgekozen track van het album.

 • € 23 of meer
  Kaartje voor de albumpresentatie op 30 oktober

  Ik kom graag naar de albumpresentatie, zondagmiddag 30 oktober in Utrecht. Er is thee, koffie en taart en een glas bubbels. Francine van der Heijden en Laura Sandee zullen daar samen met de componist nummers van het album ten gehore brengen. En er gebeurt nog meer. Voor mij is dit genoeg, het boekje hoef ik (nu nog) niet

 • € 33 of meer
  Luxe boekje

  Ontvang het door Marlieke Overmeer en Frank Schijven geïllustreerde luxe boekje van ENGEL AAN MIJN BED thuis. Hardcover, met alle songteksten en achtergrondinformatie, en natuurlijk de CD met de liedjes van Joost Kleppe. Portokosten zijn inbegrepen!

 • € 50 of meer
  Boekje met persoonlijke opdracht

  Ontvang het door Marlieke Overmeer en Frank Schijven geïllustreerde luxe boekje van ENGEL AAN MIJN BED thuis. Daarin schrijft de componist een persoonlijke opdracht, die je naar smaak ook van te voren kunt opgeven, Het boekje is hardcover, met alle songteksten en achtergrondinformatie, full color afbeeldingen en natuurlijk de CD met de liedjes van Joost Kleppe. Portokosten zijn inbegrepen!

 • € 55 of meer
  Boekje, CD plus boek met de bladmuziek!

  Wil je de liederen zelf zingen? Of je nu meer klassiek of meer jazz/ kleinkunst zingt, de liedjes zijn uitstekend geschikt voor elke zanger of performer! In dit boek zijn vijf liederen gearrangeerd voor stem en piano. Keuze uit versie voor mezzosopraan, alt, tenor of bariton. Daarnaast krijg je ook gewoon het luxe boekje met daarin de CD met de liedjes. Portokosten bij dit alles inbegrepen!

 • € 120 of meer
  Het hele pakket en een VIP-behandeling.

  'Ik vind dit project geweldig en wil het hele pakket.' Je bent aanwezig bij de feestelijke albumpresentatie, ontvangt het luxe boekje, met daarin een persoonlijke opdracht . Tijdens de albumpresentatie krijgen jij en jouw gast een VIP-behandeling: de beste stoelen, een speciaal welkom en meer. Bovendien krijgen VIP-ondersteuners een eervolle vermelding in het boekje.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023