Hoera!! Annerieke Stap - Tango meets Jazz is geslaagd!

Dankzij 37 donaties die samen € 3.117 opleverden voor Annerieke Stap.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Tango meets Jazz

Wij hebben je hulp nodig om van dit unieke project beeld- en geluidsmateriaal te laten maken

Annerieke Stap
Annerieke Stap
Tango-kwartet

De Beytelmann's Group brengt met Tango meets Jazz een wervelend programma met klanken van meeslepende tango’s en opzwepende jazz

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Fantastisch!!

  Een diepe buiging van ons voor jou. Heel erg fijn dat je ons steunt. Als tegenprestatie sturen we je een tango-impressie in de vorm van 5 ansichtkaarten gemaakt door kunstenaar Niek Nagengast

 • € 15 of meer
  Geweldig!

  Je bent geweldig, jouw bijdrage maakt verschil. Dankjewel!

 • € 25 of meer
  Grootse dank

  Heel veel dank voor je donatie, daar zijn we blij mee. Als tegenprestatie sturen we je een persoonlijk bedankje naar je email, dus laat je verrassen.

 • € 100 of meer
  Diepe buiging voor jou!

  Als tegenprestatie bieden we je een kijkje achter de schermen van een dansrepetitie. Details nader te bepalen met de choreograaf.

 • € 150 of meer
  Whooooo

  Uit de grond van ons hart: heel hartelijk bedankt voor deze genereuze bijdrage. Naast onze eeuwige dank ontvang je als tegenprestatie een luxe pakket van ons met daarin een fles wijn en een poster op A4 formaat van fotograaf/ kunstenaar Ruurd Dasselaar, met een impressie van de skyline van Buenos Aires

 • € 250 of meer
  Grote klasse!!

  Als tegenprestatie bieden wij jou een masterclass workshop van choreograaf Rogier Dasselaar. Details in nader overleg

 • € 500 of meer
  VIP!!!

  Hiep hoera, je bent onze VIP! Heel veel dank voor deze geweldige en genereuze bijdrage. Als tegenprestatie ontvang je een luxe pakket met daarin een fles wijn, een door alle kunstenaars gesigneerde poster van onze voorstelling plus 2 vrijkaarten voor onze volgende voorstelling.

 • € 1.000 of meer
  EXTRA VIP!!!

  Fantastisch! Grootse dank voor deze ongelofelijke bijdrage. En gefeliciteerd; bij deze benoemen we je als hoofdsponsor van dit project . Je ontvangt van ons een luxe pakket met een fles wijn, het originele schilderij van kunstenaar Niek Nagengast: "tango-impressie" plus 4 vrijkaarten voor onze volgende voorstelling.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023