Hoera!! Jaap Bijl - HOPE OR LESS - een pop-up kunstexpositie is geslaagd!

Dankzij 31 donaties die samen € 2.120 opleverden voor Jaap Bijl.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

HOPE OR LESS - een pop-up kunstexpositie

Wil jij hoop geven aan jongeren die worstelen met depressie? Steun dan project Hope or less!

Jaap Bijl
Jaap Bijl
Kunstenaar

Door kunst en lezingen open ik het gesprek over mentale gezondheid. Om hen die worstelen te helpen en hun omgeving handvatten te bieden.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Exclusieve, gesigneerde Lego-print

  Dit project is voor mij het navolgen van mijn dromen. Daarom bied ik nu de unieke kans om een gesigneerde print te krijgen van mijn recentste Lego bouwwerk 'Citadel of sweet dreams'. Met een beperkte oplage van 30 stuks is dit de enige kans om van dit bouwwerk een persoonlijk gesigneerde print te krijgen. Op=op. Note: For orders outside the Netherlands, this is exclusive shipping costs. An invoice will be sent with the print to cover these costs.

 • € 10 of meer
  Mijn grote dank (en een kopje thee)

  Elke donatie maakt mij dankbaar en draagt bij aan dit project. En als dank ben je van harte welkom voor een kopje verse thee.

 • € 20 of meer
  Wordt eerste bezoeker

  Ontvang toegang tot de onthullingsavond van Hope or less. Op deze avond zal bestaan uit de onthulling van de expositie en daarbij een lezing over dit project en de bijbehorende kunstwerken. Ben jij bij deze avond, dan behoor je tot de eerste bezoekers van de expositie! De exacte datum wordt later bekend, de onthulling zal plaatsvinden op de Wittenberg in Zeist.

 • € 250 of meer
  Lego model 'Floating Castle'

  Een uniek 1/1 schaalmodel van mijn 'floating castle' uit 2018 Voor het model, zie link beneden. Exclusief verzendkosten. A unique, 1/1 microscale recreation of my 'floating castle' from 2018. Check out the link below for the build. Excluding shipping costs, I will send an invoice with the build to cover those. https://flic.kr/p/2miQunN

 • € 300 of meer
  Lezing of workshop

  Als kunstenaar geef ik lezingen en workshops aan over thema's uit mijn kunst, mentale gezondheid en mijn eigen levensverhaal. Met deze tegenprestatie kom ik langs om een lezing te geven. Voor een overzicht wat ik aanbied kunt u kijken op jaapbijl.nl (kopje lezingen & workshop), en sowieso zijn andere opties ook bespreekbaar. Tevens krijgt u toegang voor 1 persoon tot de onthullingsavond van Hope or less. (Alleen binnen Nederland)

 • € 600 of meer
  Hope or less als eerste bij u

  Waar 'Hope or less' vanaf oktober wordt aangeboden, heeft u nu de mogelijkheid om bij de eerste 2 personen te horen die 'Hope or less' mag ontvangen. Dit houdt in dat de pop-up expositie in oktober een week lang op uw locatie mag komen te staan en daarnaast zal ik, op de eerste of laatste dag van de expositie, een bijhorende lezing geven om de inhoud nog verder te concretiseren. (Alleen binnen Nederland)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023