Hoera!! Ensemble VONK - VONK - A songbook of rare feelings is geslaagd!

Dankzij 77 donaties die samen € 3.350 opleverden voor Ensemble VONK.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

VONK - A songbook of rare feelings

Draag bij aan 3 nieuwe video's van gloednieuw geschreven songs en teksten door bijzondere makers van nu

Ensemble VONK
Ensemble VONK
Muziekensemble

Vier musici en een componiste werken samen aan nieuwe muziekproducties. Het ensemble heeft een sterk eigen geluid door de unieke bezetting.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Live bij de opnames x2

  In de iconische studio 2 van het Muziekcentrum van de omroep kun je, op zondag 19 september, met z'n tweeën live de opnames meemaken in de vorm van een kort concert. Een kijkje achter de schermen en de VONK musici op de top van hun kunnen. En om je extra te bedanken wordt je in de beschrijving van de video's benoemd voor deze prachtige gift.

 • € 10 of meer
  Vriend voor tien

  Bedankt voor je donatie! Je brengt ons dichter bij ons doel.

 • € 20 of meer
  Debuut CD

  Bedankt voor het doneren! in 2018 maakte wij onze debuut CD 'Whose arm is that?' en als tegenprestatie sturen wij je deze cd graag op. Een cd vol speelse, dromerige en intense songs over evolutie.

 • € 30 of meer
  De unieke & eenmalige VONK Podcast

  Een uniek inkijkje in onze groep. Waarom maken wij deze muziek? Wat bindt ons? Wat is ieders mooiste moment in VONK? Maar ook over de rituelen voor concerten en welke grappen we niet meer kunnen uitstaan tijdens repetities. Een podcast achter slot en grendel alleen voor jou, geweldig dat je ons helpt dit project te realiseren

 • € 30 of meer
  Debuut cd +?!

  Vind je het leuk om onze debuut cd te ontvangen maar met een persoonlijke tint? Onwijs bedankt voor deze gulle donatie, je ontvangt een (door ons alle 5) gesigneerde cd met een persoonlijke boodschap.

 • € 40 of meer
  Live bij de opnames

  In de iconische studio 2 van het Muziekcentrum van de omroep kun je, op zondag 19 september, live de opnames meemaken in de vorm van een kort concert. Een kijkje achter de schermen en de VONK musici op de top van hun kunnen. Wij zijn je enorm dankbaar voor deze mooie donatie.

 • € 400 of meer
  Live muziek bij je thuis

  Wat bijzonder en fijn dat je zo'n grote donatie hebt gedaan voor het realiseren van ons project. Als ultiem dankjewel komt één van ons speciaal bij jou thuis een solo concert geven. Daarnaast word je ook uitgenodigd voor de video-opnames op 19 september. Heel erg bedankt.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023