R A A K V L A K

een project van Raakvlak — Villa Bakhuis in Veessen
R A A K V L A K

Droom weg bij poëtische klanken en vormen. Laat je raken. Help mee dit prachtige project te financieren!

Raakvlak
Raakvlak
Kunstenaars

Wij gaan het experiment aan met een huizenhoog sculptuur. Een beeldende kunstenaar/vormgever, een performer/choreograaf en twee muzikanten.

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 50 of meer
  Belevenis

  Je krijgt de soundtrack van de voorstelling die in de video gebruikt wordt samen met een “schatkaart” waarop wij een aantal bijzondere plekken langs de IJssel hebben gemarkeerd. Luister en geniet hier na van de voorstelling en de prachtige rivier. Tip: Neem een kleedje en een lekker drankje mee. + Je ontvangt een kaartje voor de performance op 3 juli.

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank!

  Dank Dank Dank Dank Dank Dank Dank, Voor het mogelijk maken van dit kunstproject!

 • € 25 of meer
  Een video voor jou!

  Een persoonlijke dankvideo van de makers speciaal voor jou. Deze krijg je via de mail opgestuurd.

 • € 100 of meer
  Stiekem meekijken achter de schermen

  Je krijgt onze bloopers video + een virtuele tour in het atelier & behind the scenes video's. Deze video’s ontvang je in jouw mailbox. + Je ontvangt een kaartje voor de performance op 3 juli.

 • € 200 of meer
  Hebben hebben hebben!

  Je ontvangt een duurzaam miniatuur kunstwerk van overgebleven materiaal van het sculptuur. Je krijgt dus een stukje van het kunstproject helemaal voor jezelf. Via de mail nemen wij persoonlijk contact met je op. + Je ontvangt een kaartje voor de performance op 4 juli.

 • € 500 of meer
  Ontmoeting met de makers

  VIP arrangement: een wandeling bij Villa Bakhuis met de makers en een klein hapje en drankje na afloop. + Je ontvangt twee kaartjes voor de performance op 4 juli. Om de datum van de wandeling te plannen nemen wij via de mail contact met jou op.

 • € 1.000 of meer
  IN THE SPOTLIGHT!

  Vermelding als sponsor: - tijdens de voorstelling - in de expositie ruimte - op de website - in een post op Instagram en Facebook. + Indien gewenst een wandeling en een drankje met de makers. Hiervoor nemen wij contact met je op via de mail.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023