Hoera!! Miranda Vries - DoekieKunst 100-dagen Puzzel is geslaagd!

Dankzij 45 donaties die samen € 2.618 opleverden voor Miranda Vries.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

DoekieKunst 100-dagen Puzzel

100 vrolijke tekeningen maken één geheel in deze unieke DoekieKunst 100-dagen puzzel (nu óók als poster)

Miranda Vries
Miranda Vries
Illustrator

Als zelfstandig illustrator maak ik allerlei illustraties op aanvraag, momenteel vooral digitaal, voor bijv prentenboeken voor kinderen.

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 58 of meer
  Puzzel 🧩 - 50x50 cm - in luxe houten doos

  De DoekieKunst 100-dagen puzzel, geprint op 3mm hout en gesneden in puzzelstukjes van ± 5x5 cm, verpakt in een mooie, luxe houten doos.

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank ☺️

  Wat fijn dat je me wilt steunen met de realisatie van deze DoekieKunst 100-dagen Puzzel. Ik ben je voor altijd dankbaar ☺️!

 • € 25 of meer
  Poster - 50x70 cm - gesigneerd ✍🏻

  De DoekieKunst Puzzel Illustratie op vol formaat met onderaan nog extra ruimte voor leuke weetjes & verhaaltjes over de puzzel en spannende zoekvragen voor urenlang kijkplezier 😉. Leuk als cadeau voor een kinderkamer, maar natuurlijk ook geweldig voor scholen, kinderdagverblijven of zelfs wachtkamers. Er is genoeg te bekijken ;).

 • € 35 of meer
  12 Unieke Magneten 🧲

  Een setje van 12 Unieke MAGNETEN 🧲 van 7 x 7 cm, waarbij je straks (na deze geslaagde actie 😉) zelf kunt aangeven, welke stukjes je erop wilt! Dus… Ga je voor de bruiloft, de bloemen, de ridders of misschien wat dieren uit het dierenhuis? Aan jou de keuze! Hoe gaaf is dat om zoiets cadeau te geven 🤩 of.. om ze gewoon zelf op het magneetbord te plakken! (Zie updates voor voorbeelden)

 • € 70 of meer
  Puzzel - in luxe houten gepersonaliseerde doos

  De DoekieKunst 100-dagen puzzel, 50x50 cm, geprint op 3mm hout en gesneden in puzzelstukjes van ± 5x5 cm, verpakt in een mooie, luxe houten doos. Op de houten deksel wordt ook jouw persoonlijke regel tekst geplaatst dmv laserbranden

 • € 90 of meer
  Puzzel in gepersonaliseerde doos + Poster

  Je ontvangt de DoekieKunst 100-dagen puzzel, 50x50 cm, geprint op 3mm hout en gesneden in puzzelstukjes van ± 5x5 cm, verpakt in een mooie, luxe houten doos, met de persoonlijke regel tekst op de bovenkant van de doos samen met de poster van 50x70 cm

 • € 100 of meer
  Unieke Illustraties, speciaal voor JOU 🤩!

  Heb je een eigen project en heb je daar andere DoekieKunst illustraties voor nodig? Ook op deze manier kun je me helpen om de DoekieKunst 100-dagen puzzel te realiseren 😉! Via [email protected] kunnen we samen je wensen bespreken en daar de passende prijs bij bepalen.

 • € 250 of meer
  Unieke persoonlijke Mini-Puzzel - 20x20 cm

  Deze Mini-Puzzel bestaat uit 9 nieuwe, unieke puzzelstukjes met DoekieKunst illustraties, die speciaal voor jou en in overleg met jou worden gemaakt. Denk hierbij aan 9 losse tekeningen in de stijl van de 100-dagen puzzel, maar dan van jouw eigen familie en bv je huisdieren, jouw sport & interesses etc., welke aan het einde 1 geheel gaan vormen. En natuurlijk wordt deze unieke puzzel ook echt gedrukt, in stukjes gesneden en geleverd in een luxe houten gepersonaliseerde doos.

 • € 575 of meer
  10 x Puzzel - met Logo

  10 x de DoekieKunst 100-dagen puzzel, 50x50 cm, geprint op 3mm hout en gesneden in puzzelstukjes van ± 5x5 cm, verpakt in een mooie, luxe houten doos - voorzien van je eigen logo op de bovenkant van de doos.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023