Hoera!! Frank Smolenaers - Eindexamen expositie Fotoacademie: BEELD is geslaagd!

Dankzij 52 donaties die samen € 3.075 opleverden voor Frank Smolenaers.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Eindexamen expositie Fotoacademie: BEELD

Door middel van jullie bijdragen willen wij onze opleiding met een onvergetelijke expositie afsluiten.

Frank Smolenaers
Frank Smolenaers
image designer

Fotoacademie

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer
  Privé rondleiding door Emile Gostelie

  Je krijgt een privérondleiding langs een aantal van de makers door tourguide Emile. Dus ben je benieuwd hoe het proces van het afstuderen in de praktijk gaat en vindt je het leuk om in persoonlijk contact te komen met de makers, dan is dit zeker iets voor jou.

 • € 10 of meer
  Set ansichtkaarten van Susanne Stange

  Set van 3 ansichtkaarten uit het werk van Susanne Stange.

 • € 25 of meer
  Spel naar keuze van Susanne Stange

  Eén spel naar keuze; speelkaarten, memory of kwartet met foto's van Susanne Stange

 • € 50 of meer
  Fine art print (A4) van Paul Hendriksen

  Een print naar keuze (uit het examenwerk van Paul Hendriksen). Geprint op fine art papier (210x297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier wordt in overleg uitgekozen.

 • € 50 of meer
  Fine art print (A4) van Katarzyna Roguska

  Een print naar keuze (uit het examenwerk van Katarzyna Roguska). Geprint op fine art papier (210x297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier wordt in overleg uitgekozen.

 • € 50 of meer
  Fine art print (A4) van Jackie Mulder

  Een print naar keuze (uit het examenwerk van Jackie Mulder). Geprint op fine art papier (210x297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier wordt in overleg uitgekozen.

 • € 50 of meer
  Online workshop analoge fotografie door Paul Hendriksen

  Interactieve online workshop analoge fotografie, door Paul Hendriksen. Basistechniek voor gebruik van analoge film. Uitleg over zelf ontwikkelen van film en uitleg over mogelijkheden wat er verder mee te doen. Laagdrempelig, als instap voor mensen die zich willen verdiepen in de wereld van analoge fotografie. Duur ca 1,5-2 uur. € 50,00 per persoon Maximale groepsgrootte 4-5 personen.

 • € 50 of meer
  Fine art print (A4) van John Tromp

  Een print naar keuze (uit het examenwerk van John Tromp). Geprint op fine art papier (210x297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier wordt in overleg uitgekozen.

 • € 50 of meer
  Fine art print (A4) van Marinka Bosman

  Een print naar keuze (uit het examenwerk van Marinka Bosman). Geprint op fine art papier (210x297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier wordt in overleg uitgekozen.

 • € 50 of meer
  Album design door Merette Kuijt

  Nog veel familie en vakantie foto’s liggen maar kom je niet toe aan het maken van een album ? Merette Kuijt maakt graag een professioneel album design voor je op basis van jouw wensen. Kosten voor het drukken van het album zijn niet inbegrepen.

 • € 50 of meer
  Fine art print (A4) van Amber Vos

  Een print naar keuze uit het werk van Amber Vos, geprint op bijzonder papier passend bij het beeld. Elke print zal anders zijn.

 • € 50 of meer
  Fine art print (A4) van Ira Yugay

  Een print naar keuze (uit het examenwerk van Ira Yugay). Geprint op fine art papier (210x297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier wordt in overleg uitgekozen.

 • € 50 of meer
  Fine art print (A4) van Nanouk Prins

  Een print naar keuze (uit het examenwerk van Nanouk Prins). Geprint op fine art papier (210x297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier wordt in overleg uitgekozen.

 • € 50 of meer
  Fine art print (A4) van Mirjam Huisman

  Een print naar keuze (uit het examenwerk van Mirjam Huisman). Geprint op fine art papier (210x297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier wordt in overleg uitgekozen.

 • € 60 of meer
  A5 kunstwerk op alucobond van To Huidekoper

  Een mooi kunstwerkje uit een huidige reeks van To Huidekoper.. Carbon op geschept papier (15x10,5cm) geplakt op alucobond. Incl. verzendkosten.

 • € 75 of meer
  Fine art print (A2) van Frank Smolenaers

  Een print naar keuze (uit het examenwerk van Frank Smolenaers). Geprint op fine art papier (420x594 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier wordt in overleg uitgekozen.

 • € 75 of meer
  Fine art print (A4) van Berry van Galen

  Een print van het multimedia portret dat Berry van Galen samen heeft gemaakt met haar op 11 april jl overleden vriend en modeontwerper Dennis Diem. Hiermee wonnen ze de eerste prijs in Categorie 4 van de wedstrijd ‘Aanstormend Talent Van Het Fotohuis. 297 x 420 mm

 • € 100 of meer
  Meet&Greet met de AOW-er van Susanne Stange

  Susanne Stange heeft haar eindproject over een AOW-er gemaakt. U heeft nu de unieke mogelijkheid voor een éénmalig gesprek van 45 minuten met de AOW-er. Bier, wijn of fris en bitterballen zijn bij de prijs inbegrepen. Locatie: Café de Haven in Elburg

 • € 100 of meer
  Portretshoot door Marinka Bosman

  Een professionele portret shoot door Marinka Bosman op een mooie locatie in Nederland. Locatie in overleg en je krijgt minimaal 10 foto’s.

 • € 100 of meer
  Portretserie door Jackie Mulder

  Jackie Mulder wil van jou een serie portretfoto's maken op locatie in Amsterdam. Meer informatie over Jackie vindt je op jackiemulder.nl/people

 • € 111 of meer
  Little writings door To Huidekoper

  Een klein, intiem gedichtje geprint op Japans rijstpapier (13x9cm). Opgeplakt op handgeschept papier (50x30cm). Gedichten zijn in overleg. Maten kunnen afwijken ivm handwerk. Excl. verzendkosten.

 • € 250 of meer
  Augmented Reality visitekaartje

  Wil jij een ontwerp voor een visitekaartje dat door middel van Augmented Reality "tot leven komt" ? Frank Smolenaers wil dit graag voor je maken.

 • € 300 of meer
  Familie fotoshoot door Merette Kuijt

  Een familie sessie focust op het vastleggen van jullie leven als gezin in en rondom jullie huis. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur en is incl 25 beelden naar keuze . (afstand tot ca 50 km rondom Almelo – of anders iom fotograaf).

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023